• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme kanaması miiiiiii

Capcapp

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2021
14
12
8
32
Merhaba arkadaşlar uzun süredir kadınlar kulübünü takip ediyorum. Regl günüme 2 gün kaldı. Bugün sadece peceteye sildigimde gelen açık soluk renk kahve tonlarında kan gibi bir şey geldi. Yumurtlamadan sonra sürekli göğüslerim acıdı dokunamadim bile. Ve 3 4 gündür aşırı derecede tuvaletim geliyor. Hamile olabilir miyimmmm??

Merhaba arkadaşlar uzun süredir kadınlar kulübünü takip ediyorum. Regl günüme 2 gün kaldı. Bugün sadece peceteye sildigimde gelen açık soluk renk kahve tonlarında kan gibi bir şey geldi. Yumurtlamadan sonra sürekli göğüslerim acıdı dokunamadim bile. Ve 3 4 gündür aşırı derecede tuvaletim geliyor. Hamile olabilir miyimmmm??
evet olabılırsın. olmayada bılırsın. belırtıler adet belırtısı de aynı zamanda cogu kısının adet oncesı lekelenmesı olur=) test yaparsan cıkar ıdrarda yarın varsa.

Ben normalde adet olacagim zaman çok ağrı yaşarım. Karnimdan bacaklarıma inen bir ağrı olur ve sonrasında adetim gelmeye başlar. Gelmeyince acaba mi dedim. Yorumun için teşekkür ederim 🙏🙏

Back
X