- 31 Aralık 2021
- 15
- -15
-
- Konu Sahibi anneolmakk
Yerleşme kanaması adet zamanında olur ama bi test yapınAdetimden 9 gün önce açık pembemsi az bir kanama yaşadım ondan önce kahverengi akıntılarım oluyordu regl olurum diye düşündüm ama olmadım bel ağrım ve kasık ağrım ara sıra geliyor rahimde batma hissediyorum reglime 4 gün var sizce yerleşme kanaması olabilir mi
9 gün vardı işte normalde böyle bir kanamam daha önce hiç olmadı o yüzden sormak istedimYerleşme kanaması adet zamanında olur ama bi test yapın
Olabilir test yapin o gun yerleştiyse zaten çıkar9 gün vardı işte normalde böyle bir kanamam daha önce hiç olmadı o yüzden sormak istedim
Adet zamanı dediğiniz adet tarihi gelince mi olurYerleşme kanaması adet zamanında olur ama bi test yapın
EvetAdet zamanı dediğiniz adet tarihi gelince mi olur
Ama.bunu ayırt etmek gerçekten çok zor regl mi yoksa o kanama mi insan anlayamıyor
İşte anlıyosun normalden farklı oluyor benmiki turuncumsu pembemsi olmuştuAma.bunu ayırt etmek gerçekten çok zor regl mi yoksa o kanama mi insan anlayamıyor
Selam. Bayanın durumu gıbı b bir durum yasamissinz sanirim. Sonuc ne oldu acaba. Bende regle 9 gun kala pembe kahve leke gordum devami gelmedi. Merak ediyorum bu nedir diye.Merhaba test yaptınız mı acaba ben de aynı durumu yaşadım merak ettim
Baya zaman geçti sizde sonuç ne oldu acaba ben de aynı 9 gün kala akıntı oldu normalde hiç olmazdıSelam. Bayanın durumu gıbı b bir durum yasamissinz sanirim. Sonuc ne oldu acaba. Bende regle 9 gun kala pembe kahve leke gordum devami gelmedi. Merak ediyorum bu nedir diye.