• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yerleşme kanaması mıdır?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ispinoza

Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2020
188
81
18
Merhabalar kızlar yumurtlama günüm tam 13 gün önce falandı reglime 2 gün var normal test alıp yaptım bu öğlen negatifti silik dahi yoktu çizgi . Ama hafif kasık ağrısıyla pembe sulu lekelenme geldi bi saat önce? Devamını bekliyorum 1 saattir ama ekstra daha gelmedi birşey. Reglim sökmeye mi çalışıyor acaba sizce yerleşme olabilir mi?

Merhabalar kızlar yumurtlama günüm tam 13 gün önce falandı reglime 2 gün var normal test alıp yaptım bu öğlen negatifti silik dahi yoktu çizgi . Ama hafif kasık ağrısıyla pembe sulu lekelenme geldi bi saat önce? Devamını bekliyorum 1 saattir ama ekstra daha gelmedi birşey. Reglim sökmeye mi çalışıyor acaba sizce yerleşme olabilir mi?
Ovülasyonun 12.günü çıkıyor silikte olsa canım muhtemelen adet sökülüyor ama Allah tan ümit kesilmez inşallah yerleşmedir

Adet sökülmesidir canım adet tarihini bekle..

Back