• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme kanaması mıdır

Pelinimben

Guru
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2012
6.055
7.340
398
Günaydın hanımlar korunmayı bırakalı 2 ayım olacak geçen ay olmadı bu ay da çok üstüne dusmedim yumurtlama günümü net bildiğim anladığım halde ilişkiye giremedik bu sabah lavaboya kalktim bir damla hafif pembe kan bende biraz tecrubesizim ne ogrendiysem bu kadınlar kulübünde okuduğum kadarıyla biliyorum acaba yerleşme kanaması mıdır dedim şimdi kahve leke gelmiş regl 7 gün var normalde regl olmadan önce koyu kahve lekem gelir Günlerce şimdi damla şeklinde kanı görünce acaba dedim sizce olabilir mi ne yapayım sizce

Canim bildigim kadariyla yumurtlama gununde iliski olmasa bile o gunden uc gun ya da iki gun once de hamilelik sansi yuksek.sperm uc gun canli kalabiliyormus cunku.yerlesme kanamasi da iliskiden 6-10 gun arasi gectiyse yerlesme kanamsi mumkun diye biliyorum insallah hamilesindir canim

Günaydın hanımlar korunmayı bırakalı 2 ayım olacak geçen ay olmadı bu ay da çok üstüne dusmedim yumurtlama günümü net bildiğim anladığım halde ilişkiye giremedik bu sabah lavaboya kalktim bir damla hafif pembe kan bende biraz tecrubesizim ne ogrendiysem bu kadınlar kulübünde okuduğum kadarıyla biliyorum acaba yerleşme kanaması mıdır dedim şimdi kahve leke gelmiş regl 7 gün var normalde regl olmadan önce koyu kahve lekem gelir Günlerce şimdi damla şeklinde kanı görünce acaba dedim sizce olabilir mi ne yapayım sizce
İnşaAllah hamilesinizdir. Ben de tarif ettiğiniz kanın yerleşme kanaması olduğunu düşünüyorum. Kendim de sizin gibi böyle şüphe içerisindeyim bbu günlerde

Evet canım yumurtlama dan bir gün önce ve bir gün sonra ilişki oldu tam yumurtlama günü gezmedeydik olmadı bugün 12.gun yumurtlama gercekleseli idrar testi yapsam çıkar mı acaba
Canim bildigim kadariyla yumurtlama gununde iliski olmasa bile o gunden uc gun ya da iki gun once de hamilelik sansi yuksek.sperm uc gun canli kalabiliyormus cunku.yerlesme kanamasi da iliskiden 6-10 gun arasi gectiyse yerlesme kanamsi mumkun diye biliyorum insallah hamilesindir canim

Evet canım yumurtlama dan bir gün önce ve bir gün sonra ilişki oldu tam yumurtlama günü gezmedeydik olmadı bugün 12.gun yumurtlama gercekleseli idrar testi yapsam çıkar mı acaba

Genelde idrar testi adet gecmeden cikmiyor ama tabi istisnalar var.Bence bekle canim bi kac gun daha az kalmis zaten bekleyebilirsen tabi.bekleyemezsen test yap ama tek cizgi cikarsa uzulme erken yapmis olacaksin cunku :)

Açık kahverengi lekem geliyor sabahtan beri eğer yerleşme kanamasiysa devamı olur muydu reglim 28 günde bu kadar erken Regl olursam şaka derim artık
Genelde idrar testi adet gecmeden cikmiyor ama tabi istisnalar var.Bence bekle canim bi kac gun daha az kalmis zaten bekleyebilirsen tabi.bekleyemezsen test yap ama tek cizgi cikarsa uzulme erken yapmis olacaksin cunku :)

Açık kahverengi lekem geliyor sabahtan beri eğer yerleşme kanamasiysa devamı olur muydu reglim 28 günde bu kadar erken Regl olursam şaka derim artık
Olabilir canim tabiki her belirti kisiden kiseye degisebilir arada kanamalai lekenmeleri bile olan hamileler oluyo o sekilde de baslik acip soranlar var forumda. Sen kendine dikkat et ilac icmemeye calis en yakin surede kan testini yaptir canim hakkinda hayirlisi olsun insallah

Kizlarrrr benimde size danismam lazim
Adetime 2 gun laka kahverengi lekem oldu adet olucam sandim sonra 4 5 damla kan geldi kesildi sonrasinda pembe pembe lekelenmem devam etti ozellikle idrara ciktikca kokusuzdu kasik agrim hic olmadi ama.belim koptu denecek kdar agridi normalde adetimde kasik agrimdan duramam adet gunum geldi bekledim yogun kanamam olmadi 6 gun gecti hala adetim gelmedi idrar testi yaptim 3 gun once negatifti acaba kan testi yapsam cikar mi yardimci olunnnnnn

Bayraminiz mubarek olsun dun benim adet günüm pembemsi akinti geldi hafif hafif geldi ve hala az az devam ediyor pembe mi diyim kahve mi dym cok acik renk anlamadim yerslemes olablrmi sizce

Adetime 2 gun kala kahverengi lekelenme ardindan 4 5 damla kan geldi ve kesildi sonrasinda cok acik renkli pedi doldurmayacak kadar devam etti genellikle idrara ciktigim zaman sildigimde acim renkli kan geliyordu 4 gun devam etti bitti 8gun oldu hala adet olmadim bu aksam da sari akintim oldu bu surecte bel agrisi yasadim sadece normalde adetim agrili ve kanamali gecerdi sizce hamilelik var midir yaedimci olun dusunmekten delirdim biraz daha beklemek.istiyorum bayramdan sonra kan testi yaptiricam olumsuz bir seygormek.istemiyorum dua edinnnn

Adetime 2 gun kala kahverengi lekelenme ardindan 4 5 damla kan geldi ve kesildi sonrasinda cok acik renkli pedi doldurmayacak kadar devam etti genellikle idrara ciktigim zaman sildigimde acim renkli kan geliyordu 4 gun devam etti bitti 8gun oldu hala adet olmadim bu aksam da sari akintim oldu bu surecte bel agrisi yasadim sadece normalde adetim agrili ve kanamali gecerdi sizce hamilelik var midir yaedimci olun dusunmekten delirdim biraz daha beklemek.istiyorum bayramdan sonra kan testi yaptiricam olumsuz bir seygormek.istemiyorum dua edinnnn
Insallaaah hamilesindir canim

Kizlarr benimde danismam gereken kou var size adetime 2 gun kala kahverengi lekelenme ardindan 4 5 damla kan geldi ve kesildi sonrasinda cok acik renkli pedi doldurmayacak kadar devam etti genellikle idrara ciktigim zaman sildigimde acim renkli kan geliyordu 4 gun devam etti bitti 8gun oldu hala adet olmadim bu aksam da sari akintim oldu bu surecte bel agrisi yasadim sadece normalde adetim agrili ve kanamali gecerdi sizce hamilelik var midir yaedimci olun dusunmekten delirdim biraz daha beklemek.istiyorum bayramdan sonra kan testi yaptiricam olumsuz bir sey gormek.istemiyorum dua edinnnn

Back