Adetimi bekliyorum inşallahh Rabbim yüzümüzü güldürürHamilelik olabilir test yapın
İnşaALLAH hamilesindir canım.. Rabbim beklentini nasip etsin sana ve mutluluğuna minik bir can daha nasip edip 2 katına çıkartsn inşaALLAH..Adetimi bekliyorum inşallahh Rabbim yüzümüzü güldürürdualarında yer ver cann
Amiinn amiin gönlü güzelim inşallahh. Rabbim sana da gönlündeki hayırlı muradını versin inşallah ❤İnşaALLAH hamilesindir canım.. Rabbim beklentini nasip etsin sana ve mutluluğuna minik bir can daha nasip edip 2 katına çıkartsn inşaALLAH..
Evet canım sulu kandı ve içinde toplu iğne kadar kırmızı leke vardı sanki çok azdı amaKanamanın rengi açık pembe ve sanki içinde ip gibi birşeyler varmıydı canım,
Hamile olabilirsin canımEvet canım sulu kandı ve içinde toplu iğne kadar kırmızı leke vardı sanki çok azdı ama
Ayy inşallah balıımm inşallaah. Çok teşekkür ederim cevabın için dua eder misinn ❤ kasıklarım ağrıyor inşallah adet olmam sabrederim inşallahHamile olabilirsin canımadetin gecikince hemen test yap dayanabilirsen gecikmeden 10 gün sonra yap kesin sonuç için ☺
Ederim inşallah hamilesindir, gaz var mı karnında şişkinlik ve idrarda kokuAyy inşallah balıımm inşallaah. Çok teşekkür ederim cevabın için dua eder misinn ❤ kasıklarım ağrıyor inşallah adet olmam sabrederim inşallah
Gaz var evet canım ama idrarda koku hissetmedim çünki sürekli tuvalete gidiyorum açık renkli idrarım yarım saatte 3 oldu gittiğimEderim inşallah hamilesindir, gaz var mı karnında şişkinlik ve idrarda koku
Hamile olma olasılığın bence yüksek canımGaz var evet canım ama idrarda koku hissetmedim çünki sürekli tuvalete gidiyorum açık renkli idrarım yarım saatte 3 oldu gittiğim
Oyy inşallah canımm ya sen benim içimi rahatlattın Allah da seni mutlu etsin inşallah duanı esirgeme çok teşekkür ederim herşey için ❤Hamile olma olasılığın bence yüksek canımhayırlısıyla inşallah benek seninledir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?