Yerleşme kanaması mıdır bu lütfen yardım edin 🙏

EcmelVera

Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2019
157
88
18
Merhaba canlar 2 senedir bu forumun takipçisiyim henüz bir mutluluk yaşayamadım ama inşallah bu ay olmuştur adetime 5 gün kala afedersiniz hafif çok hafif sıvı bi kan geldi ve yarın adet günüm sanki adet olucakmışım gibi kasıklarım ağrıyor krem rengi akıntım var sizce akıbeti nedir

Adetimi bekliyorum inşallahh Rabbim yüzümüzü güldürür dualarında yer ver cann
İnşaALLAH hamilesindir canım.. Rabbim beklentini nasip etsin sana ve mutluluğuna minik bir can daha nasip edip 2 katına çıkartsn inşaALLAH..

İnşaALLAH hamilesindir canım.. Rabbim beklentini nasip etsin sana ve mutluluğuna minik bir can daha nasip edip 2 katına çıkartsn inşaALLAH..
Amiinn amiin gönlü güzelim inşallahh. Rabbim sana da gönlündeki hayırlı muradını versin inşallah ❤

Kanamanın rengi açık pembe ve sanki içinde ip gibi birşeyler varmıydı canım,

Evet canım sulu kandı ve içinde toplu iğne kadar kırmızı leke vardı sanki çok azdı ama
Hamile olabilirsin canım adetin gecikince hemen test yap dayanabilirsen gecikmeden 10 gün sonra yap kesin sonuç için

Hamile olabilirsin canım adetin gecikince hemen test yap dayanabilirsen gecikmeden 10 gün sonra yap kesin sonuç için ☺
Ayy inşallah balıımm inşallaah. Çok teşekkür ederim cevabın için dua eder misinn ❤ kasıklarım ağrıyor inşallah adet olmam sabrederim inşallah

Ayy inşallah balıımm inşallaah. Çok teşekkür ederim cevabın için dua eder misinn ❤ kasıklarım ağrıyor inşallah adet olmam sabrederim inşallah
Ederim inşallah hamilesindir, gaz var mı karnında şişkinlik ve idrarda koku

Gaz var evet canım ama idrarda koku hissetmedim çünki sürekli tuvalete gidiyorum açık renkli idrarım yarım saatte 3 oldu gittiğim
Hamile olma olasılığın bence yüksek canım hayırlısıyla inşallah benek seninledir

Adetim 1 gün gecikti ve aşırı ağrıyla birlikte pembe kanama geldi bu nedir adet mi oluyorum yoksa

Benmde aynisi oldu sonuc nedir acaba yazmamissiniz. 4 gün kahverengi lekeler ve pembe akintim oldu 5. Ve 6.gün adet gbi cogaldi ve iki gün sürüp azaldi kesildi gbi. Adet 2 gün sürmezki neydi bu anlam veremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…