• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme kanaması mıdır bu lütfen yardım edin 🙏

EcmelVera

Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2019
157
88
18
Merhaba canlar 2 senedir bu forumun takipçisiyim henüz bir mutluluk yaşayamadım ama inşallah bu ay olmuştur 🤲 adetime 5 gün kala afedersiniz hafif çok hafif sıvı bi kan geldi ve yarın adet günüm sanki adet olucakmışım gibi kasıklarım ağrıyor krem rengi akıntım var sizce akıbeti nedir 🤔

Adetimi bekliyorum inşallahh Rabbim yüzümüzü güldürür 🤲 dualarında yer ver cann
İnşaALLAH hamilesindir canım.. Rabbim beklentini nasip etsin sana ve mutluluğuna minik bir can daha nasip edip 2 katına çıkartsn inşaALLAH.. 🤲🤲

İnşaALLAH hamilesindir canım.. Rabbim beklentini nasip etsin sana ve mutluluğuna minik bir can daha nasip edip 2 katına çıkartsn inşaALLAH.. 🤲🤲
Amiinn amiin gönlü güzelim inşallahh. Rabbim sana da gönlündeki hayırlı muradını versin inşallah ❤

Kanamanın rengi açık pembe ve sanki içinde ip gibi birşeyler varmıydı canım,

Hamile olabilirsin canım🤗 adetin gecikince hemen test yap dayanabilirsen gecikmeden 10 gün sonra yap kesin sonuç için ☺
Ayy inşallah balıımm inşallaah. Çok teşekkür ederim cevabın için dua eder misinn ❤ kasıklarım ağrıyor inşallah adet olmam sabrederim inşallah 💁‍♀️

Ayy inşallah balıımm inşallaah. Çok teşekkür ederim cevabın için dua eder misinn ❤ kasıklarım ağrıyor inşallah adet olmam sabrederim inşallah 💁‍♀️
Ederim inşallah hamilesindir, gaz var mı karnında şişkinlik ve idrarda koku

Gaz var evet canım ama idrarda koku hissetmedim çünki sürekli tuvalete gidiyorum açık renkli idrarım yarım saatte 3 oldu gittiğim
Hamile olma olasılığın bence yüksek canım ;) hayırlısıyla inşallah benek seninledir

Adetim 1 gün gecikti ve aşırı ağrıyla birlikte pembe kanama geldi bu nedir adet mi oluyorum yoksa

Benmde aynisi oldu sonuc nedir acaba yazmamissiniz. 4 gün kahverengi lekeler ve pembe akintim oldu 5. Ve 6.gün adet gbi cogaldi ve iki gün sürüp azaldi kesildi gbi. Adet 2 gün sürmezki neydi bu anlam veremedim

Back