• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YERLEŞME KANAMASI MI?

nanaben

canım battaniyemmm
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2007
779
761
628
43
Arkadaşlar 31 EKİM tarihinde ovulasyon testiyle yumurtladığımı öğrendim. şuan adetime 1 hafta kaldı.yani adetimin 24. günündeyim. koyu kıvamda olmayan su miktarı fazla kahverengi kumaşta kurumuş kan renginde bi akıntı geldi.kasıklarımda da hafif agrı var. yerleşme kanaması yasayıp gebe kalan arkadaşların tecrübelerinden faydalanmak istiyorum. adete 1 hafta kala yerleşme kanaması gerçekleşir mi?

Ben tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım. adete 6 gün kala pembe bir leke geldi. sonrasında hiç devam etmedi. yerleşme kanaması oldu yani. bazılarında da kahverengi oluyormuş. lekenin ardından adetin gelmezse birkaç gün içinde hamile olabilirsin.

Inşallah canim.senin icinde hayirlisi olsun. 2.3 ay icinde gormeyi planladigimiz tüp bebek oncesi bu lekelenme heyecanlandırdı beni. Su gibiydi bendeki.akiskan bi dolgunluk yoktu lekede

Gelen akinti camasirindaysa ve devaki gelmezse yerlesme kanamasi olmasi buyuk ihtimal. Birde yerlesme belirtisinden sonra dehset bir kasik agrisi oluyor insana cocugu dusuruyorum galiba gibi bir his yapiyor dusun yani o kadar fazla iki gune kadar agri yavas yavas gecior

Gelen akinti camasirindaysa ve devaki gelmezse yerlesme kanamasi olmasi buyuk ihtimal. Birde yerlesme belirtisinden sonra dehset bir kasik agrisi oluyor insana cocugu dusuruyorum galiba gibi bir his yapiyor dusun yani o kadar fazla iki gune kadar agri yavas yavas gecior
Canım bende sürüntü şeklinde su gibi geldi.ama öyle bahsettiğin gibi çok sancım olmadı. sadece kasıklarımda sızı şeklinde bir agrı vardı geçti sonra

Back