Ben de benzer bir durum yaşıyorum şu an.. Adetime 1 hafta kala çok ciddi gebelik belirtiler yaşadım (7 ay hap kullandım ilk bu ay korunmadım) . Adetim iki gün gecikti, ama haptan önce de gecikirdi. Normalde 9 gün sürer, şimdi normal başladı 1,5 günde kesildi. Sadece kahve akıntı var. Adetten 1 hafta önceki tereddütümde gebelik testi yaptım silik çıktı. Kan testinde 5'in altında çıktı. Adet olunca yokmuş dedim ama şimdi kafam karıştı. Senin yoğunluk az da olsa normal adet gibi mi başlamıştı? Bir gelişme olursa haberdar et merak ettim şimdi :)
Ben de benzer bir durum yaşıyorum şu an.. Adetime 1 hafta kala çok ciddi gebelik belirtiler yaşadım (7 ay hap kullandım ilk bu ay korunmadım) . Adetim iki gün gecikti, ama haptan önce de gecikirdi. Normalde 9 gün sürer, şimdi normal başladı 1,5 günde kesildi. Sadece kahve akıntı var. Adetten 1 hafta önceki tereddütümde gebelik testi yaptım silik çıktı. Kan testinde 5'in altında çıktı. Adet olunca yokmuş dedim ama şimdi kafam karıştı. Senin yoğunluk az da olsa normal adet gibi mi başlamıştı? Bir gelişme olursa haberdar et merak ettim şimdi :)
Yok demedi.zaten testte de 5in altını gebe kabul etmiyolarmis. Ben de dayanamadim az önce yine test yaptim :) negatif yine.yarına aile hekimine randevu aldım. Gebelik yoksa bile garip bir durum yaşıyorum 10 gündür insallah olumsuz birşey yoktur. Seninle aynı zamanlarda evlenmisiz :) Biz de düşünmüyoruz şu an ama olursa da üzülmem galiba :) hayırlısı olsunAAA şimdi fark ettim kan testini yazmışsınnn... Ama nasıl sonuç bilemiyorum. Dr demedi mi bir şey?
Yok demedi.zaten testte de 5in altını gebe kabul etmiyolarmis. Ben de dayanamadim az önce yine test yaptim :) negatif yine.yarına aile hekimine randevu aldım. Gebelik yoksa bile garip bir durum yaşıyorum 10 gündür insallah olumsuz birşey yoktur. Seninle aynı zamanlarda evlenmisiz :) Biz de düşünmüyoruz şu an ama olursa da üzülmem galiba :) hayırlısı olsun
Merhabaİyi haberlerle dönersin inşallah:)))