- 11 Mart 2015
- 138
- 76
Merhaba bayanlar, siteyi uzun zamandır takip ediyorum ama bugün üye oldum. Bi haftadır falan aklıma takılan sorular var. Sizinle paylaşmak istedim. Tecrübe ve samimiyetinize güveniyorum. Ben 7 aydır evliyim. Eşimle korunmuyoruz ama hemen bebek düşünmediğimiz için yumurtlama zamanını takip edip dikkat ediyoruz açıkçası. Özel dönemim 30 günlük periyotta ve 1 gün bile şaşmaz. Şubatın 9 unda adetim başlamıştı. Bu ay 11 inde olmam gerekiyordu fakat ben 7 sinde kanama yaşadım. Normalde 8 gün ve çok yoğun olan kanamam (günde en az 3 ped), bu sefer nispeten daha az(günde 1 ped kadar). Kanamam olmadan da baş dönmesi ve mide bulantısı vardı. Psikolojik mi bilmiyorum ama kanama ile beraber gitti. Ama karnımda şişkinlik devam ediyor 2 haftadır. Kanamamın farklı olmasından şüphe ederek araştırdım biraz. Yerleşme kanaması olabilir diye düşündüm. Faka benim o kadar az değil ve hala devam ediyor az az. Rengi bile daha farklı ama. Aklımızda bebek yoktu ama ihtimal dahilinde olunca eşim de ben de inanılmaz heveslendik. Merakla test alıp yaptım ama negatif. Doktora gitmekten çekiniyorum şu aşamada. Dış gebelik, düşük gibi durumlar geliyor aklıma ve korkuyorum. Annemle bile paylaşamadım. Üstelik bu hafta taşınacağız. Hamile miyim acaba diye düşünmeden edemiyorum. Yerleşme kanaması olabilir mi dersiniz? Ama testtt?? Kafam çok karışık. . .