• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerlesme kanamasi mi

papatyafaliii

Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2014
85
11
13
36
Kasim 27 sinde 6 gub suren bi adetim oldu. esimle 4 aralik iliskiye girdik fakat korunduk. Ayin 13.unde yumurtlama donemimdi. Bu gece tuvalette bi iki damla kan geldi adetime 9 gun var. Sizce bu nedir lutfen yardimci olun...

canım daha çok erken yani olsa olsa döllenme oluyodur daha yerleşme olmazki sanırım öledir bende bilemiyorumki internetten araştırıyorum bende 14 ü yumurtlama günümdü kasıklarımda sancı var hadi hayırlısı

canım daha çok erken yani olsa olsa döllenme oluyodur daha yerleşme olmazki sanırım öledir bende bilemiyorumki internetten araştırıyorum bende 14 ü yumurtlama günümdü kasıklarımda sancı var hadi hayırlısı
Of canim hic istemiyorum hanile kalmak. Aksamdan beri uyuyamadim dusunmekten. Korunduk bide yani. Bileniyorum neyin nesi bu yumurta kaliteli oldugundada kan olurmus hic basima boyle bisi gelmemisti

Of canim hic istemiyorum hanile kalmak. Aksamdan beri uyuyamadim dusunmekten. Korunduk bide yani. Bileniyorum neyin nesi bu yumurta kaliteli oldugundada kan olurmus hic basima boyle bisi gelmemisti[/QU
bi doktora git kan testi yaptırmanda fayda var için rahatlamış olur

Of canim hic istemiyorum hanile kalmak. Aksamdan beri uyuyamadim dusunmekten. Korunduk bide yani. Bileniyorum neyin nesi bu yumurta kaliteli oldugundada kan olurmus hic basima boyle bisi gelmemisti
bi doktora git kan testi yaptırmanda fayda var için rahatlamış olur

idrarda cıkmaz ..ben adetıme 8 gun kala kanama yasadım ama kahvrengı ıdı ..3 gun surdu adetım gelıyor dıye bekledım ama gelmedı ..adetıme 4 gun kala kan testı yaptırdım orada cıkmıstı..yerlesme kanamasıymıs o yasadıgım..

idrarda cıkmaz ..ben adetıme 8 gun kala kanama yasadım ama kahvrengı ıdı ..3 gun surdu adetım gelıyor dıye bekledım ama gelmedı ..adetıme 4 gun kala kan testı yaptırdım orada cıkmıstı..yerlesme kanamasıymıs o yasadıgım..
Ya benim pembemsiydi 2 3 damlaydi ve o dakikadan sonra akmadi bidaha adetime 10 gun var. Korunduk bide ne bileyim bu kanamanin baska bi anlami yokmu acaba

kaç günde bir adet görüyorsunuz. bu gelen kanama adetinizden 10-14 gün önce ise bazı kadınlar yumurtlama döneminde yumurtaları çatladığında hafif kan görebilirler.kılcal damar kanaması gibi az oluyor ben de de olmuştu ordan biliyorum. Hamile kalmak istiyorsanız o günü değerlendirin.

kaç günde bir adet görüyorsunuz. bu gelen kanama adetinizden 10-14 gün önce ise bazı kadınlar yumurtlama döneminde yumurtaları çatladığında hafif kan görebilirler.kılcal damar kanaması gibi az oluyor ben de de olmuştu ordan biliyorum. Hamile kalmak istiyorsanız o günü değerlendirin.
Caniiiim birazda olsa icimi oyle bi rahatlattin ki allah razi olsun senden ekim 31 olmustum kasim 27 bu ay bilmiyorum kacinda olurum ama yumurtlama gubun 13ydu ayin

Bide canim korunduk ve bebek hic dusunmuyoruz imkani yok yani resmen ama ilk defa boyke biseyle karsilasiyorum. Hep ustune gorme diye okudum okudum diye kafamda bu yerlesti cok korktum :(

merhaba, bisiy sormak istiyorum yerlesme kanamasinda hic pihti geldimi yada sulu denebilcek sekilde kan?

Canim ben anlayamadim ki hic bisi ama kan pihtisi yoktu klozette gordum tuvaletten sonra 2 damla acik pembe bisi ama benimki yerlesme kanamasimi bilmiyorum
Benimde yumurtlama gunumden 6 gun sonra geldi. Ama ikinci gun pihti da geldi adete donustu sandim. 5 gun su gibi kan geldi sonra. Bazen kahverengi bazen kirmizi.. 14 unde adet olmam lazimdi olmadim gebelik testi yaptim bugun negatif cikti.anlayamadim bi turlu

Back