arkadaslar iki gun once iliski sonrasi pembe kanamam oldu.daha once hic olmamisti.birazda korktum noluyo diye.yerlesme kanamasi olabilirmi diye aklima geldi ama bu kadar cabuk olurmu bilemedim.bu arada yumurtlama donemimi 2-3 gectim.bi cvp yazin nolur
arkadaslar iki gun once iliski sonrasi pembe kanamam oldu.daha once hic olmamisti.birazda korktum noluyo diye.yerlesme kanamasi olabilirmi diye aklima geldi ama bu kadar cabuk olurmu bilemedim.bu arada yumurtlama donemimi 2-3 gectim.bi cvp yazin nolur
Yerlesme kanamasi degildir canim o. Benim yerlesme kanaması hamileligimin 6.haftasinda mi ne olmustu. Bebek iceride yerlesmeye calistikca, buyudukce kilcal damarlara baski yaparmis o yuzden oyle hafif lekelenmeler olurmus doktorum öyle demisti. Dusuk mu yapiyorum diye korkmustum hatta..
arkadaşlar tam ovülasyon günümde kanamam oldu 12 gün öncede eşimle beraber olmuştuk sabahında başladı.2 gündürde devam ediyo.adetim biteli 10 gün olmuştu, nedir buuuuu?