• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yerlesme kanamasi mi?

phaselis

Guru
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2009
942
1.424
333
arkadaslar iki gun once iliski sonrasi pembe kanamam oldu.daha once hic olmamisti.birazda korktum noluyo diye.yerlesme kanamasi olabilirmi diye aklima geldi ama bu kadar cabuk olurmu bilemedim.bu arada yumurtlama donemimi 2-3 gectim.bi cvp yazin nolur:(

arkadaslar iki gun once iliski sonrasi pembe kanamam oldu.daha once hic olmamisti.birazda korktum noluyo diye.yerlesme kanamasi olabilirmi diye aklima geldi ama bu kadar cabuk olurmu bilemedim.bu arada yumurtlama donemimi 2-3 gectim.bi cvp yazin nolur:(
Gec yumurtlamada olabiliyor En iyisi bir hekime gözüksen iyi olur

yumurtan çatlamışta olabılır bazen böyle kanamalar oluyo bu kadar erken yerleşme kanaması olmaz sen yınede bı doktora görün

Yerlesme kanamasi degildir canim o. Benim yerlesme kanaması hamileligimin 6.haftasinda mi ne olmustu. Bebek iceride yerlesmeye calistikca, buyudukce kilcal damarlara baski yaparmis o yuzden oyle hafif lekelenmeler olurmus doktorum öyle demisti. Dusuk mu yapiyorum diye korkmustum hatta..

teşekkurler arkadaşlar suan yurtdısındayım doktora gıtme ımkanım yok.bakalım ınsallah bı daha olmaz :16:

arkadaşlar tam ovülasyon günümde kanamam oldu 12 gün öncede eşimle beraber olmuştuk sabahında başladı.2 gündürde devam ediyo.adetim biteli 10 gün olmuştu, nedir buuuuu?

Back