Yerleşme kanaması mı

hazallll topal

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2025
16
1
1
24
Kızlar adetim bi gün gecikti ben idrar testi yaptım Silik çıktı. Duramadım kan vermeye gittim kanda çıkmadı yani betam 2 falandı bugün gecikmemin 4. Günü afedersiniz çişimi yaptıktan sonra peçeteye sildim çok açık renkli pembemsi bi kanama vardı ama adet kanı gibi değildi rengi toz pembe gibiyidi bu yerleşme kanaması olabilir mi yoksa adet mi olcam ya ama hiç gecikmem olmazdı normalde hele 4 gün hiç olmazdı

Büyük ihtimal yerleşme kanaması canım evdeki testin silikte olsa çıktığını söylemişsin bi doktora git canım

Rabbim gönlüne göre versin

Canım sonucun ne çıktı aynısı bugün bana oldu idrar yaptıktan sonra benim de geldi iki kere ama devamı yok gecikmenin bugün 4.günü iki gün önce test yaptım ama silik çıktı

Beklemedeyım sonucu bıldırelım bırbırımıze gelen kan ne renkti sızın
Kan gibi de değil böyle çok açık kahve akıntı silince geliyor çok çok açık rengi ama ben iki test yaptım biri pozitif çıktı hemen sonra inip tekrar ikinci testi aldım sabırsız davranıp idrarım gelmeden zorladım yaptım yetersiz mi geldi diğer test mi bozuk bekleyim dedim dün de peçeteye böyle gelince herhalde oluyorum sandım bakalım normalde öyle olunca olmam gerekiyordu en azından idrar yaparken gelmesi gerekirdi ama gelen giden yok yarına kadar bekleyeceğim olmazsam tekrar test denerim sonra kan

Bende aynı durumdayım suan bakalım. Ne olacak banada bıldıırn durumu olurmj

Canım sonucun ne çıktı aynısı bugün bana oldu idrar yaptıktan sonra benim de geldi iki kere ama devamı yok gecikmenin bugün 4.günü iki gün önce test yaptım ama silik çıktı
Benımde adet gecıkmemın 3.günüydü bugün
Sabah cok erken saatlerde test yapdım silik çıktı
Sonra lavoba ıhtıyacımı gıderdıkden sonra kan geldi koyu kırmızı gıbıydı ama adetmı oldum yerlesme kanaması bilemıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…