• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme kanaması mı ?

beyzaa1607

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2024
89
26
3
24
Kızlar merhaba , adetime 5 gün var dün akşam iç çamaşırımda kahve rengi leke gördüm az miktarda sonrasında hiç gelmedi 2-3 gündür kasıklarımda ağrı ve sırtımda ağrı var yerleşme kanaması olabilir mi çünkü devamı gelmedi bşdaha ama erken gebelik testi yaptım negatif yerleşme kanamasından kaç gün sonra varsa teste çıkar ?

Test böyle

Eklentiler

• IMG_7186.jpeg
    IMG_7186.jpeg
    185,9 KB · Görüntüleme: 17
Adet günü geçtikten sonra test yapabilirsin veya eğer hemen öğrenmek istiyorum dersen kan testi verebilirsin. Eğer hamileysen şu an kan testinde çıkar diye düşünüyorum. Ancak benim düşüncem bunun yerleşme kanaması olmadığı yönünde. Bazı kadınlar regl olmadan birkaç gün önce kahverengi lekeleniyorlar. Yine de kan testi kesin çözüm gibi duruyor.

Adet günü geçtikten sonra test yapabilirsin veya eğer hemen öğrenmek istiyorum dersen kan testi verebilirsin. Eğer hamileysen şu an kan testinde çıkar diye düşünüyorum. Ancak benim düşüncem bunun yerleşme kanaması olmadığı yönünde. Bazı kadınlar regl olmadan birkaç gün önce kahverengi lekeleniyorlar. Yine de kan testi kesin çözüm gibi duruyor.
İlk defa böyle lekelenme yaşıyorum adet öncesi adeti beklemek en iyisi gibi yinede sağol yorumun için inşallah hamileymdir🤲🏻

Kızlar merhaba adetim 3 gün gecikti ama ara ara lekelenmem oluyordu az önce test yaptım ve böyle gözüküyor 4 ay önce kürtaj oldum ben mi yanılıyorum bilmiyorum ama lütfen bakar mısınız kafam çok karıştı 🙏
1737219252360.jpg

İnşallah inşallah öyledir canım benim 5 düşüğün var çok korkuyorum o yüzden yarın gidip kanda baktıracam 10 yıllık evliyim dua eder misiniz acaba
Düşüklerin sebebi ne? 10 yıldır hiç tedavi vs uygulanmadı mı🧐

4 tanesi Biyokimyasaldı canım en sonun düşüğümde ise kalp atışını duyamadık kürtaj oldum 3 tüp bebek tedavisi gördüm bir sürü onun dışında tedavi gördüm
Çok geçmiş olsun inşallah artık yüzün güler 🙏🏻

Back