• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme kanaması mı?

Hilaldugan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2024
6
0
1
27
Kızlar açtığım konu silindiği için tekrar açıyorum pcosluyum 3 yıl önce normal yolla hamile kaldım oğluma ama şu an ikinci çocuk için yaklaşık bir buçuk senedir denemelerimiz sonuç vermedi son adet tarihim 30 ocak reglim şu an 2 gün gecikmiş durumda bu ay adete 5-6 gün kala bir gün arayla sadece peçeteye bir kerelik gelen şeffaf akıntı içinde pembe leke vardı bi iki gün sonra yine bir kerelik peçeteye şeffaf akıntı içinde bu sefer parlak kırmızı bi leke geldi pembeye göre daha yoğundu ondan bir gün sonrada yine bir kere kahverengi akıntım oldu daha da başka gelen giden yok ağrım dün başladı ama hafif seyrediyor normaldede gecikme çok yaşarım kahverengi lekenme çok yaşarım lekelenmeyle adet dönemini bitirdiğimde çok oldu ama pembe leke ilk defa yaşadım yaşayan varsa yerleşme kanaması böyle bir şey mi beni aydınlatabilir misiniz oğlumda yaşamadığım için bilmiyorum

Sizce bu pozitif mi?

Eklentiler

• IMG_1746.jpeg
    IMG_1746.jpeg
    68,2 KB · Görüntüleme: 33
Daha önce adetleriniz gecikti mi yoksa düzenli mi siz daha iyi bilirsiniz vücudunuzu dilerim hayırlısı ile gebelik olsun Amin 🤲
Yazın aşırı stresli olduğum bir dönemdi. Kpss sürecim vardı o zaman kist oluşmuştu bir kere. Onun haricinde adetlerim düzenlidir. Beklenen tarihte mutlaka regl olurum. Bu ay çok şaşkınım böyle olmasına

Yazın aşırı stresli olduğum bir dönemdi. Kpss sürecim vardı o zaman kist oluşmuştu bir kere. Onun haricinde adetlerim düzenlidir. Beklenen tarihte mutlaka regl olurum. Bu ay çok şaşkınım böyle olmasına
Anladım sen yine umudunu kaybetme pazartesi günü kan ver en doğru sonucu kan testi verecektir dilerim herşey kalbine gönlüne göre olsun Amin 🤲 bir sonuç alırsan buraya yaz merak ettim ☺️❤️

Back