Yerleşme kanaması mı

tgbd1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2024
6
1
25
Arkadaşlar merhaba geçen ay 2 kere adet yaşadım ekimin 6sından 10nuna kadar 26sından kasımın birine kadar Kasım 2 de eşimle birliktelik yaşadık cumartesi günü çok az peçeteye gelicek kadar pembe lekelenme oldu ertesi gün tekrar o kahverengiye döndü bugünde pede değmiş çok az kahverengi leke sizce yerleşme kanaması mı adetime 15 gün falan var

Arkadaşlar merhaba geçen ay 2 kere adet yaşadım ekimin 6sından 10nuna kadar 26sından kasımın birine kadar Kasım 2 de eşimle birliktelik yaşadık cumartesi günü çok az peçeteye gelicek kadar pembe lekelenme oldu ertesi gün tekrar o kahverengiye döndü bugünde pede değmiş çok az kahverengi leke sizce yerleşme kanaması mı adetime 15 gün falan var
Yerleşme değilde yumurtlama kanaması yada ara kanama olmuş olabilir

Aynı durumu bende yaşadım. 2 aydır yaşıyorum. Gebelik düşünüyorum ama geçen ay doktora gittiğimde Bi sorun yok Rahim kalınlaşmış normal dedi. Tekrar gitmek istemiyorum. Bugün tekrar lekelenmem oldu ve 16 gün var adetim. Bu şekilde olup hamile olduğunu öğrenen var mı acaba

Aynı durumu bende yaşadım. 2 aydır yaşıyorum. Gebelik düşünüyorum ama geçen ay doktora gittiğimde Bi sorun yok Rahim kalınlaşmış normal dedi. Tekrar gitmek istemiyorum. Bugün tekrar lekelenmem oldu ve 16 gün var adetim. Bu şekilde olup hamile olduğunu öğrenen var mı acaba
Bende gittim doktor bi problem gözükmüyor dedi ultrasonda falanda baktı sonra zaten böyle oldu 2 gündür ara ara belime ağrılar giriyor pazar gününü bekliyorum inşallah olur

Ama yumurtlama kanaması da oluyormuş Bilgin olsun

banada yardımcı olabilir misiniz ?. Doğum kontrol hapı kullanıyorum adet bitimden sonra cinsellik yasandı ve 3-4 gün sonra kahverengi leke gelmeye basladı doktora gittim ultrasonla bakıldı temiz fakat kan testi verelim dedi kan testinde de bişey çıkmadı bu arada lekelenmem kan rengine dönüştü. hamile miyim bilmiyorum

X