Yerleşme Kanaması Mı?

derdimneydi

Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2023
87
28
8
30
Merhaba hanımlar :) Ben idrar testimi reglime bir gün kala yapmıştım. Silik pozitifti. Ve regl günümün akşamında pembe sonrasında da ara ara pembe bazen kahverengi akıntım olmaya başladı. Şuan testi yapalı bir hafta oldu. Tekrar test yaptım. Hala pozitif, bayağı koyu rengi de. Şuan eğer gebelik varsa SAT'a göre 4 haftalık olduğu için doktora gitsem de birşey göremeyeceğini düşünüyorum. İlk lekeler geldiğinde biraz karnım kasıklarım ağrımıştı, şu iki gündür daha iyiyim. Ama kafam biraz karışık. Doktora gitmeli miyim, yoksa biraz daha mı beklemeliyim bilemiyorum

kan testi yaptırın. Anlattıklarınız yerleşme kanamasına benziyor. Kan testi sonucuna göre doktora gidebilirsiniz. Beta takibi yapar ve Lekelenme de devam eder ise progestan verir ve takibe alır sizi.

Bende yumurtlamadan sonra 18 günde falan nerden baksanız 5 gündür lekem var , kanda gebe olduğum ortaya çıktı . Kanlı , pembeli kahverengili durmak bilmeyen lekeler var . Acaba düşüyormu bebek ? Bundan önce nisanda kimyasal gebelik geçirdim çünkü

Hiç bilmiyorum malesef.
Ama ilk gebeliğimde aylarca sürdü kanamam. Leke falan da değil yani ortalık rezil oluyordu.
Bayağı kanama geçiriyordum hamd olsun sağlıklı bir şekilde bebeğim dünyaya geldi.
Siz test yaptınız mı?
Yani şuan ne durumdasınız?

Maalesef düşük yaptım . Kürtaj dediler ama kendiliğinden düştü . Hala kanamam var. İnşallah gerek kalmaz. Ama bebek gitti. Psikolojim alt üst oldu

Yaaa çok üzgünüm.
Hakkınızda hayırlısı olsun ne diyelim sağlık olsun
Beta 3100 küsürdü hastahaneye gittim kanama var diye alttan baktı üstüne düşük yaptım , kanamam büyük pıhtılarla geldi . Ne yaşadığımı şuan bile bilmiyorum 6 gün önce ki betanın düşmesi lazımken 4700 lere çıkmış

Merhaba, Allah sabırlar versin
Kaç haftalıktınız düşük yaptığınızda,
Ben şu an 5+1 haftalık hamileyim ve 4+2 de başladı kahverengi lekelenmelerim sürüntü şeklinde ve hala devam ediyor, 4+4 iken de 15-20 dakikalık bir kanamam olmuştu bayağı kırmızı. O gün kına vardı sanırım orda oyuna biraz fazla kaptırmışım kendimi. Acaba o kırmızı kanamada bebeğim düştü mü diye düşünmeden edemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…