Yerleşme Kanaması mi ,

mavimsiiii1

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
8
Puanlar
16
Merhaba kızlar ben bir kaç gün önce size bir sor sormuştum.
Eşimle yaşadığım ilişkiden sonra hamile kalabilir miyim gibisinden
Beklenen adet günümden 1 gün önce adet oldum .
Ama rengi çok acık , ilişkiden 12 gün geçti yerleşme kanaması olamaz dimi ?

Yerleşme kanaması adet gibi yoğun gelmiyor bende sadece bir kere geldi ve kahverengi gibiydi ordan anlayabilirsin adet daha yoğun ve pıhtılı oluyor

Yerleşme kanaması adet gibi yoğun gelmiyor bende sadece bir kere geldi ve kahverengi gibiydi ordan anlayabilirsin adet daha yoğun ve pıhtılı oluyor
Bügün başladıgı için henüz sadece peçeleye sürdükçe geliyor , pembe olarak geliyor ama birde adetimden 1 gün önce gelmesi herhalde hamilelik ihtimalini aşşa cekiypr sanırım

Bügün başladıgı için henüz sadece peçeleye sürdükçe geliyor , pembe olarak geliyor ama birde adetimden 1 gün önce gelmesi herhalde hamilelik ihtimalini aşşa cekiypr sanırım
Gözlemleyin bakalım duruma göre hareket edersiniz

Gözlemleyin bakalım duruma göre hareket edersiniz
Benimde regl düzensizleşti. Geçen ay kimyasal oldum bu ay beklediğin günde gelmeyebilir dediler. 2 gündür sadece peçeteye gelen açık pembe lekelenme var. Toplasan 1 ped doldurmaz şuanda. Sizce bu yerleşme olabilir mi? Ne zaman yumurtlama oldu bilmiyorum

Olabilir , ama takip edin belki regl başlayacaktır ama yerleşme kanaması da olabilir , bence bir kaç gün sonra test yapın

Olabilir , ama takip edin belki regl başlayacaktır ama yerleşme kanaması da olabilir , bence bir kaç gün sonra test yapın
İnşallah yerleşme olmuştur. 2 gündür sadece peçeteye geliyor. Bakalım

Kimyasal sonrası gebelik hızlı oluyor buradaki arkadaşlardan okuduğum kadarıyla

Ben normal regl olmuşum toplam 3 gün sürdü bügün 4 günüm ve kanamam kesildi leke halinde ama sol tarafımda ve sağ tarafımda agrılarım var ilişkisin sonra oldu normalde olmazdı asla

Ben normal regl olmuşum toplam 3 gün sürdü bügün 4 günüm ve kanamam kesildi leke halinde ama sol tarafımda ve sağ tarafımda agrılarım var ilişkisin sonra oldu normalde olmazdı asla
Gecmis olsun bnimde kanamam oldu once acik kahrengi snra pembe, simdide kirmizi sanirim erken adet oldum bat gunum yarin veya cumartesi, ustund adet gorme diyorlar acaba bu mu ya. Test tekrar yapsammi ki, sende test yap

Adetlerim düzenli 30 günde bir olur. En fazla bir iki gün erken ya da geç. 16 mayısta adet oldum. 7 haziranda lekelenme oldu kasıklarımda ve göğüslerimde sızlama oluyor. Bugün 9u tekrar leke oldu sizce adet mi yerleşme mi? Yaşayan var mı

Benimde 13 Mayıs'ta bitti adetim. 7 Haziranda leke geldi ama testim negatif ağrılarım vardı onlarda bitti kayboldu üstelik birde korunduk yani neolvak anlamadım hala adet olmadım yarın tekrar test yapacağım inşallah yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…