- Emoji Skoru
- 8
- Puanlar
- 16
- Konu Sahibi mavimsiiii1
-
Bügün başladıgı için henüz sadece peçeleye sürdükçe geliyor , pembe olarak geliyor ama birde adetimden 1 gün önce gelmesi herhalde hamilelik ihtimalini aşşa cekiypr sanırımYerleşme kanaması adet gibi yoğun gelmiyor bende sadece bir kere geldi ve kahverengi gibiydi ordan anlayabilirsin adet daha yoğun ve pıhtılı oluyor
Gözlemleyin bakalım duruma göre hareket edersinizBügün başladıgı için henüz sadece peçeleye sürdükçe geliyor , pembe olarak geliyor ama birde adetimden 1 gün önce gelmesi herhalde hamilelik ihtimalini aşşa cekiypr sanırım
Sanırım adet geçmişi gerekiyordu gebelik için yada daha uzun süre mi gerekmektedir tam bilmiyorum daGözlemleyin bakalım duruma göre hareket edersiniz
İlişkiden sonra mi oldu yoksa normal bir zamanda miYerleşme kanaması adet gibi yoğun gelmiyor bende sadece bir kere geldi ve kahverengi gibiydi ordan anlayabilirsin adet daha yoğun ve pıhtılı oluyor
Hamileliğimin ilk günlerinde ilişkiden baya sonra yaniİlişkiden sonra mi oldu yoksa normal bir zamanda mi
Benimde regl düzensizleşti. Geçen ay kimyasal oldum bu ay beklediğin günde gelmeyebilir dediler. 2 gündür sadece peçeteye gelen açık pembe lekelenme var. Toplasan 1 ped doldurmaz şuanda. Sizce bu yerleşme olabilir mi? Ne zaman yumurtlama oldu bilmiyorumGözlemleyin bakalım duruma göre hareket edersiniz
Olabilir , ama takip edin belki regl başlayacaktır ama yerleşme kanaması da olabilir , bence bir kaç gün sonra test yapınBenimde regl düzensizleşti. Geçen ay kimyasal oldum bu ay beklediğin günde gelmeyebilir dediler. 2 gündür sadece peçeteye gelen açık pembe lekelenme var. Toplasan 1 ped doldurmaz şuanda. Sizce bu yerleşme olabilir mi? Ne zaman yumurtlama oldu bilmiyorum
İnşallah yerleşme olmuştur. 2 gündür sadece peçeteye geliyor. BakalımOlabilir , ama takip edin belki regl başlayacaktır ama yerleşme kanaması da olabilir , bence bir kaç gün sonra test yapın
Yani beklediğin günde gelmeyebilir demiş doktor ama beklediğin tarihi geçtin mi yani takvime göre gecikme olduysa bence bi test yapİnşallah yerleşme olmuştur. 2 gündür sadece peçeteye geliyor. Bakalım
Takvime göre 9 gün var dahaYani beklediğin günde gelmeyebilir demiş doktor ama beklediğin tarihi geçtin mi yani takvime göre gecikme olduysa bence bi test yap
Neyse o halde bir kaç gün sonra test yap kan ver bebek vardır inşallahTakvime göre 9 gün var daha
Teşekkür ederimNeyse o halde bir kaç gün sonra test yap kan ver bebek vardır inşallah
Neyse o halde bir kaç gün sonra test yap kan ver bebek vardır inşallaH
Gecmis olsun bnimde kanamam oldu once acik kahrengi snra pembe, simdide kirmizi sanirim erken adet oldum bat gunum yarin veya cumartesi, ustund adet gorme diyorlar acaba bu mu ya. Test tekrar yapsammi ki, sende test yapBen normal regl olmuşum toplam 3 gün sürdü bügün 4 günüm ve kanamam kesildi leke halinde ama sol tarafımda ve sağ tarafımda agrılarım var ilişkisin sonra oldu normalde olmazdı asla
Benimde 13 Mayıs'ta bitti adetim. 7 Haziranda leke geldi ama testim negatif ağrılarım vardı onlarda bitti kayboldu üstelik birde korunduk yani neolvak anlamadım hala adet olmadım yarın tekrar test yapacağım inşallah yokturAdetlerim düzenli 30 günde bir olur. En fazla bir iki gün erken ya da geç. 16 mayısta adet oldum. 7 haziranda lekelenme oldu kasıklarımda ve göğüslerimde sızlama oluyor. Bugün 9u tekrar leke oldu sizce adet mi yerleşme mi? Yaşayan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?