Merhaba kizlar yerleşme kanaması yaşayan var mı acaba . Benim durumumu şu şekilde anlatayım. Ar . 3.5 yıl çocuğum olmadı . Daha sonra bir kaç dr gittik . Sperm sayısı düşük hızı yok falan dendi . En son bir dr gittik eşime vitamin bana ise bir kac ilaç verdi adet düzenleyici vs. Simdi çocuğum vr 3.5 yasında . Sonrasında hiç korunmadik 3.5 yıl boyunca ve yine çocuğumuz olmuyor . Bu ayın 7 sinde adet oldum 12 sinde bitti . Ayın 14 15 ve 19 unda ilişkiye girdim . Ayın 25 inde kanamam oldu ama çok değil ve kahverengimsi ve kırmızımsı . Adet oldum sandım çünkü adetim çokta düzenli değil. Yani düzenli değil dediğim 21 günde 1 adet oluyorum genelde . Ayın 26 sinde tekrar kahverengi lekelenme oldu . Yani 25 ve 26 mayısta leke geldi .Acaba dedim yerleşme kanaması mi bir daha da bise gelmedi adette olmadım. Başına böyle birsey gelen var mı. Hani bebegi emzircegimiz zaman sut gelince sızlar ya aynı o şekilde memelerim sızlıyor. Epudural dogum yaptım. Belimin o bölgesi çok ağrıyor. Bacaklarım sızlıyor hiç sivilcem çıkmaz. Çenemde sivilcelenme başladı bunlar da vücudumdaki değişiklikler. Adetim 8 gün var test yapmak istemiyorum da şuan için beklemem daha mantıklı değil mi