- 22 Aralık 2023
- 32
- 10
- 3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selamlar. Ben kasimda 2023 dușuk yaptim
3aralikda adet gordum, 21 Aralık yani dun pembe lekelemem oldu ve kesildi bel agrim oluyor azacikda sol tarafta kramp larim oluyor ama çok hafif ve girip çıkıyor test yaptim bugun ama negatif çıktı sizce erken mi daha yerleşme mi
Selamlar. Ben kasimda 2023 dușuk yaptim
3aralikda adet gordum, 21 Aralık yani dun pembe lekelemem oldu ve kesildi bel agrim oluyor azacikda sol tarafta kramp larim oluyor ama çok hafif ve girip çıkıyor test yaptim bugun ama negatif çıktı sizce erken mi daha yerleşme mi
Kusura bakma yeni katildim ve bilmiyordum nasil siliniyor?Böyle fotoğraflar eklemek yasak, silin istsrseniz. 3 Aralık adetinizin ilk günüyse bugün yumurtlama döneminde de olabilirsiniz yumurtlama kanaması olabilir
Sorunuzun altında üç nokta olmalı. Oradan düzenle diyebilirsinizKusura bakma yeni katildim ve bilmiyordum nasil siliniyor?
Kusura bakma yeni katıldım bilmiyordum nasil siliniyorKeşke böyle fotoğraflar atmasanız. Tarif etseniz anlardık. Bir sonraki bat ne zaman? Adet olacak olabilirsiniz
Böyle fotoğraflar eklemek yasak, silin istsrseniz. 3 Aralık adetinizin ilk günüyse bugün yumurtlama döneminde de olabilirsiniz yumurtlama kanaması olabilir
Böyle fotoğraflar eklemek yasak, silin istsrseniz. 3 Aralık adetinizin ilk günüyse bugün yumurtlama döneminde de olabilirsiniz yumurtlama kanaması olab
Böyle fotoğraflar eklemek yasak, silin istsrseniz. 3 Aralık adetinizin ilk günüyse bugün yumurtlama döneminde de olabilirsiniz yumurtlama kanaması olabilir
sagolun ‘ ben yerleșme kanamasi diye düşünüyorum cunku benim yumurtladim zaman lekelenmem bel ağrısı fln olmuyorSorunuzun altında üç nokta olmalı. Oradan düzenle diyebilirsiniz
3. Aralikda gordum adetimi diyer adet gunum 3 ocakda galibaKeşke böyle fotoğraflar atmasanız. Tarif etseniz anlardık. Bir sonraki bat ne zaman? Adet olacak olabilirsiniz
Yumurtlama kanaması olabilir adete daha var. Şu sıralar yumurtlamanız olsa gerek3. Aralikda gordum adetimi diyer adet gunum 3 ocakda galiba
Şimdi ovulation testi yaptırdım negatif çıktıYumurtlama kanaması olabilir adete daha var. Şu sıralar yumurtlamanız olsa gerek
Peki yumurtlama geçmiş olma ihtimali testi atar mısınız?Şimdi ovulation testi yaptırdım negatif çıktı
Ben digital ovulation testi yaptım ve negatif çıktı 5 dk sora da gidiyor digital oldu icin ben hamilelik düşünüyorum çünkü yumurtlama gunumde olsaydim kesinikle cikardi yerleșme kanamasi olabilirmi acaba bel agrim sol tarafım az kramplarım da oluyorPeki yumurtlama geçmiş olma ihtimali testi atar mısınız?
Aaaa ilk kez duydum. Digital nasıl oluyorBen digital ovulation testi yaptım ve negatif çıktı 5 dk sora da gidiyor digital oldu icin ben hamilelik düşünüyorum çünkü yumurtlama gunumde olsaydim kesinikle cikardi yerleșme kanamasi olabilirmi acaba bel agrim sol tarafım az kramplarım da oluyor