• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleșme kanaması mi

NILSU111

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2023
32
10
3
Selamlar. Ben kasimda 2023 dușuk yaptim
3aralikda adet gordum, 21 Aralık yani dun pembe lekelemem oldu ve kesildi bel agrim oluyor azacikda sol tarafta kramp larim oluyor ama çok hafif ve girip çıkıyor test yaptim bugun ama negatif çıktı sizce erken mi daha yerleşme mi

Böyle fotoğraflar eklemek yasak, silin istsrseniz. 3 Aralık adetinizin ilk günüyse bugün yumurtlama döneminde de olabilirsiniz yumurtlama kanaması olabilir

Keşke böyle fotoğraflar atmasanız. Tarif etseniz anlardık. Bir sonraki bat ne zaman? Adet olacak olabilirsiniz

3aralikda adet gordum, 21 Aralık yani dun pembe lekelemem oldu ve kesildi bel agrim oluyor azacikda sol tarafta kramp larim oluyor ama çok hafif ve girip çıkıyor test yaptim bugun ama negatif çıktı sizce erken mi daha yerleşme mi

Böyle fotoğraflar eklemek yasak, silin istsrseniz. 3 Aralık adetinizin ilk günüyse bugün yumurtlama döneminde de olabilirsiniz yumurtlama kanaması olabilir
Kusura bakma yeni katildim ve bilmiyordum nasil siliniyor?

Böyle fotoğraflar eklemek yasak, silin istsrseniz. 3 Aralık adetinizin ilk günüyse bugün yumurtlama döneminde de olabilirsiniz yumurtlama kanaması olab
Sorunuzun altında üç nokta olmalı. Oradan düzenle diyebilirsiniz
sagolun ‘ ben yerleșme kanamasi diye düşünüyorum cunku benim yumurtladim zaman lekelenmem bel ağrısı fln olmuyor

Peki yumurtlama geçmiş olma ihtimali testi atar mısınız?
Ben digital ovulation testi yaptım ve negatif çıktı 5 dk sora da gidiyor digital oldu icin ben hamilelik düşünüyorum çünkü yumurtlama gunumde olsaydim kesinikle cikardi yerleșme kanamasi olabilirmi acaba bel agrim sol tarafım az kramplarım da oluyor

Ben digital ovulation testi yaptım ve negatif çıktı 5 dk sora da gidiyor digital oldu icin ben hamilelik düşünüyorum çünkü yumurtlama gunumde olsaydim kesinikle cikardi yerleșme kanamasi olabilirmi acaba bel agrim sol tarafım az kramplarım da oluyor
Aaaa ilk kez duydum. Digital nasıl oluyor

Ben yurtdışında yaşıyorum ve digital ovulation testleri var ve bende bunlari kullaniyorum

Eklentiler

• IMG_0200.jpeg
    IMG_0200.jpeg
    46,3 KB · Görüntüleme: 40
adetime 8 gün var ve açik pembe çok az kanamam oldu sora kanamam Fln olmadi sağ tarafimda hafif kramplarim ve arada sırada bel ağrilarim oluyor? #yerleşmekanamasi mi

Back