Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynısını bende yaşıyorum sulu hemde sizin son durumunuz ne oldu sancıda var mı benim sancı olduğu için adet olucam gibi gözüküyor ama burda yorumlar bana umut vermiyor değilAdetime 2 gün varken kahverengi sulu akıntı geldi gelmeyede devam ediyor ara ara bu yerleşme kanaması mı oluyor
Bir de bir önceki aydan kan tam olarak vücuttan atılmadıysa böyle kahverengi lekelenme olabilir. Umarım sizin yerleşme kanamasıdır. İkiniz için yaniAynısını bende yaşıyorum sulu hemde sizin son durumunuz ne oldu sancıda var mı benim sancı olduğu için adet olucam gibi gözüküyor ama burda yorumlar bana umut vermiyor değil
Şuan sadece sancı var adet sancısı ama klejelenmede yok gün içinde belli olcak diye bekliyorum yarınakadar beklicem hayırlısı inşallah sizin de kistlerinin gider eğe sizde istiyorsanız Allah inşallah nasip ederben her ay böyle belirtiler yaşıyorum bu bazen kist kaynaklı oluyor mesela benimki kist kaynaklı. Yerleşme kanamasıysa yoğun ve pıhtılı olmaz genelde peçeteye sildiğinizde gelir pedi dolduracak yoğunlukta değildir. Bir iki gün içinde bu lekelenmeniz durursa zaten yerleşme kanamasıdır. Durmaz yoğunlaşırsa adetiniz sökülüyordur
Hadi inşallah hayırlı haberlerinizi alırız amin teşekkür ederim bende çok istiyorum allah isteyen herkese nasip etsin inşallahŞuan sadece sancı var adet sancısı ama klejelenmede yok gün içinde belli olcak diye bekliyorum yarınakadar beklicem hayırlısı inşallah sizin de kistlerinin gider eğe sizde istiyorsanız Allah inşallah nasip eder
Regli oldum inşallah Allahım nasip eder inşallah seninde hayırlı haberlerini alırızHadi inşallah hayırlı haberlerinizi alırız amin teşekkür ederim bende çok istiyorum allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Üzülmeyin diyecem de insanın elinde de olmuyor biliyorum hayırlısı diyelim vardır bunda da bir hayır teşekkür ederim inşallah alırız benimde 9 gün kaldı regleRegli oldum inşallah Allahım nasip eder inşallah seninde hayırlı haberlerini alırız
Adet oldumAynısını bende yaşıyorum sulu hemde sizin son durumunuz ne oldu sancıda var mı benim sancı olduğu için adet olucam gibi gözüküyor ama burda yorumlar bana umut vermiyor değil