- 12 Şubat 2023
- 5
- 1
- 0
- 28
- Konu Sahibi ceylinnaz12
-
Yerleşme kanaması öyle regl gibi uzun uzun gelmiyorMerhaba arkadaşlar ben adetimden 1 gün once kanamam oldu ama çok az 1 ped şeklinde 1 buçuk gün sürdü kahverengi açık renkteydi ve goguslerimde asiri agri var ve sag karın kısmında ara ara ignelenme var acaba yerlesme kanamasi olabilir mi ve 2 gün gectikten sonra biraz daha kanamam oldu yardim edermisnz yerleşme kanamasi olabilirmi
Uzun degildi zaten az az geldiYerleşme kanaması öyle regl gibi uzun uzun gelmiyor
Az az onu anladım ama diyorsunuz ki 1.5 gün geldi. Kesildi bidaha başladı. Br gidin görüşün doktorla. Reglinize ne kadar kaldı?Uzun degildi zaten az az geldi
Reglimden birgun once oldu bir pedi doldurmiycak sekildeAz az onu anladım ama diyorsunuz ki 1.5 gün geldi. Kesildi bidaha başladı. Br gidin görüşün doktorla. Reglinize ne kadar kaldı?
Regl tarihine çok yakın gerçekleştiği için olma ihtimali de var tabiki. Ben gebeliğimde yerleşme kanaması yaşamadığım için net olarak bişey diyemiyorum. Ancak diğer belirtilerde hem gebelik hem regl belirtisi. Kaset test yaparsanız sonuç çıkacaktır. Ya yerleşmedir, yada regliniz sökülmemiştirReglimden birgun once oldu bir pedi doldurmiycak sekilde
Çok teşekkür ederim test yaptım ama hayalet cizgi çıktı bende yerlesme kanamasi yasayan varmi diye sormak istedim yarin doktora gidip sonuca bakcamRegl tarihine çok yakın gerçekleştiği için olma ihtimali de var tabiki. Ben gebeliğimde yerleşme kanaması yaşamadığım için net olarak bişey diyemiyorum. Ancak diğer belirtilerde hem gebelik hem regl belirtisi. Kaset test yaparsanız sonuç çıkacaktır. Ya yerleşmedir, yada regliniz sökülmemiştir
Canım benim reglden üç gün öncesine kadar kahverengi lekelenme oldu sonra reglimi her ay ki gibi oldum. Reglden bir gün önce testim negatifti yarın yine test vericem. Sizce gebelik ihtimali var mıRegl tarihine çok yakın gerçekleştiği için olma ihtimali de var tabiki. Ben gebeliğimde yerleşme kanaması yaşamadığım için net olarak bişey diyemiyorum. Ancak diğer belirtilerde hem gebelik hem regl belirtisi. Kaset test yaparsanız sonuç çıkacaktır. Ya yerleşmedir, yada regliniz sökülmemiştir
Regl olmuşsunuz sonuçta, tekrar test vermeniz gereksiz benceCanım benim reglden üç gün öncesine kadar kahverengi lekelenme oldu sonra reglimi her ay ki gibi oldum. Reglden bir gün önce testim negatifti yarın yine test vericem. Sizce gebelik ihtimali var mı
Haklısınız ama çevremde regl olup da hamile kalınabileceğini söyleyen insanlar var o yüzden şüpheye düştüm.Regl olmuşsunuz sonuçta, tekrar test vermeniz gereksiz bence
Boşuna düşünüp kendinizi üzmeyin. Herr vücut gebeliğe farklı tepki verirHaklısınız ama çevremde regl olup da hamile kalınabileceğini söyleyen insanlar var o yüzden şüpheye düştüm.
Peki teşekkürlerBoşuna düşünüp kendinizi üzmeyin. Herr vücut gebeliğe farklı tepki verir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?