Gebeliğe Hazırlık Yerleşme kanaması mı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

nrrrrr222

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2022
13
7
6
Herkese merhaba eşimle bu ay korunmasız ilişkiye başladık. Normalde 34-35 günde 1 adet olurum ama korunmasız ilişkimden 5 gün sonra yani 24. Günde adet oldum. İlk çocuğum ve ilk denememiz kanama ilk pembe lekeler şeklindeydi ama ara ara biraz daha yoğun olabiliyor. Sizce yerleşme kanaması mı bu bilenler cevaplarsa çok sevinirim.

Benim bildiğim yerleşme kanaması şakır şakır kanamaz. Adet gibi olmaz miktari oyle mi sizde de

Benim bildiğim yerleşme kanaması şakır şakır kanamaz. Adet gibi olmaz miktari oyle mi sizde de
Yani az değil ama adet olduğum kadarki kadar çokta değil anlayamadım. Birde ben genelde geç olurum. Hatta 30 yaşındayım şimdiye kadar hiç ama hiç erken olmadım. Ağrımda öyle çok yok anlayamadım. Okuyorum bazen adet gibide olabilirmiş

Allah kalbinize göre versin. Ama yinede adeti es geçmeyin gerekirse test yaparsanız birkaç güne

Ben de yaşadım aynı durumu erken geldi bu ay her zamankinden daha az normalde ayın 20 sinde bekliyordum belki bir umut yarın test yapacağım

Arkadaşlar bende aynı şeyi yasadim geçen aylar geç adet oldum hep ilaçla 15 gün gecikti 10 gün gecikti bu ayda düzene girsin diye doğum kontrol hapı verdi doktor onu kullanirkn bir hafta önce oldum koyukahve rengi hep ne az ne çok oldu ama 12 gün oldu başlayalı hala ara ara bir iki damla ağır birşey kaldırdığında filan geliyor normal mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…