Merhaba bende sizin gibi Pcos hastasıyım benimde lekelenmem çok oldu ama normaldede adete yakın olurdu umursamadım ama adet olucak gibi de değildi test yaptım hamile olduğumu öğrendim yerleşmede olabilir adete yakında olurKızlar cok acil bilginize ihtiyacım var. Pco hastasıyım 1 ay doğum kontrol hapı kullandıktan sonra adet oldum bittikten sonra yumurtlama günlerini değerlendirdim fakat yumurtlama zamanımı bilmediğim için ne zaman yumurtladığımı bilmiyorum. Suan adetin 1. Gününü baz alırsam 14.gün bugun ve 8 gündür gün aşırı değerlendirdim. Dün kasıklarım da Bi agrı hissettim ve bugun kahve rengiyle yakın Bi lekelenmem oldugunu farkettim sizce yerleşme kanaması olabilir mi. 1 yıllık evliyim 1 yıldır hiç korunmuyorum bu ay cok stressiz ilişkim oldu bu durumu yasayan var mı aranızda?
Bende de pko görüntüsü var ben de bu ay 16,17 ve 18.günler lekelenme gördüm akıntının içinde çizgi şeklindeydi ama yumurtlama lekelenmesidir dediler bugün 32.gün adet olmadım halaKızlar cok acil bilginize ihtiyacım var. Pco hastasıyım 1 ay doğum kontrol hapı kullandıktan sonra adet oldum bittikten sonra yumurtlama günlerini değerlendirdim fakat yumurtlama zamanımı bilmediğim için ne zaman yumurtladığımı bilmiyorum. Suan adetin 1. Gününü baz alırsam 14.gün bugun ve 8 gündür gün aşırı değerlendirdim. Dün kasıklarım da Bi agrı hissettim ve bugun kahve rengiyle yakın Bi lekelenmem oldugunu farkettim sizce yerleşme kanaması olabilir mi. 1 yıllık evliyim 1 yıldır hiç korunmuyorum bu ay cok stressiz ilişkim oldu bu durumu yasayan var mı aranızda?
Siz kaçıncı gün leke gördünüzMerhaba bende sizin gibi Pcos hastasıyım benimde lekelenmem çok oldu ama normaldede adete yakın olurdu umursamadım ama adet olucak gibi de değildi test yaptım hamile olduğumu öğrendim yerleşmede olabilir adete yakında olur
Canım benim 30. Günleriydi tahminen adetlerim düzensiz olduğu için çok önmesememiştim sanırım sizinki erken daha yerleşme içinSiz kaçıncı gün leke gördünüz
Evet ben de öyle düşünmüştümCanım benim 30. Günleriydi tahminen adetlerim düzensiz olduğu için çok önmesememiştim sanırım sizinki erken daha yerleşme için
Çok teşekkür ediyorum rabbim en kısa zamanda size de nasip etsinEvet ben de öyle düşünmüştüm
Gebeliğiniz hayırlı olsun
yerleşme değilde 14. gün ise yumurtlama olmasın?? o da ağrı akıntı yapıyor...Kızlar cok acil bilginize ihtiyacım var. Pco hastasıyım 1 ay doğum kontrol hapı kullandıktan sonra adet oldum bittikten sonra yumurtlama günlerini değerlendirdim fakat yumurtlama zamanımı bilmediğim için ne zaman yumurtladığımı bilmiyorum. Suan adetin 1. Gününü baz alırsam 14.gün bugun ve 8 gündür gün aşırı değerlendirdim. Dün kasıklarım da Bi agrı hissettim ve bugun kahve rengiyle yakın Bi lekelenmem oldugunu farkettim sizce yerleşme kanaması olabilir mi. 1 yıllık evliyim 1 yıldır hiç korunmuyorum bu ay cok stressiz ilişkim oldu bu durumu yasayan var mı aranızda?
Bilmiyorum ilk defa bu sekilde lekelenmem oldu erken diye de düşündüm aslında yerleşme için ama yumurtlama olurken seffaf akıntı olmuyor muyerleşme değilde 14. gün ise yumurtlama olmasın?? o da ağrı akıntı yapıyor...
Sizin lekelenmeniz ne zaman oldu pekiMerhaba bende sizin gibi Pcos hastasıyım benimde lekelenmem çok oldu ama normaldede adete yakın olurdu umursamadım ama adet olucak gibi de değildi test yaptım hamile olduğumu öğrendim yerleşmede olabilir adete yakında olur
bazen telve gibi lekelenme de olabiliyo. 14. gün yumurtlama için daha uygun bi süre siz bugünü de değerlendirin çocuk istiyorsanız benceBilmiyorum ilk defa bu sekilde lekelenmem oldu erken diye de düşündüm aslında yerleşme için ama yumurtlama olurken seffaf akıntı olmuyor mu
Sizin lekelenmenizMerhaba bende sizin gibi Pcos hastasıyım benimde lekelenmem çok oldu ama normaldede adete yakın olurdu umursamadım ama adet olucak gibi de değildi test yaptım hamile olduğumu öğrendim yerleşmede olabilir adete yakında olur
Evet bugun de değerlendiricem riske atmak istemiyorumbazen telve gibi lekelenme de olabiliyo. 14. gün yumurtlama için daha uygun bi süre siz bugünü de değerlendirin çocuk istiyorsanız bence
ovulasyon testi kullanırsanız size faydası olacağını düşünüyorum bi araştırın isterseniz.Sizin lekelenmeniz
Evet bugun de değerlendiricem riske atmak istemiyorum
Ovulasyon kullandım ama daha önceden hiç pik göremedim o yüzden kullanmayı bırakmıştımovulasyon testi kullanırsanız size faydası olacağını düşünüyorum bi araştırın isterseniz.
Doktorla görüştünüz mü bu durum hakkında?Ovulasyon kullandım ama daha önceden hiç pik göremedim o yüzden kullanmayı bırakmıştım
Evet pko oldugu için yakalayamamış olabilirsin dedi cünkü benim adetlerimin arası cok fazla 3 ayda 1 2 ayda 1 falan oluyorum adet son 3 dönem adetimin 2 si adet söktürücüyle 1 i de doğum kontrol hapıyla düzene sokmaya calıştıkDoktorla görüştünüz mü bu durum hakkında?
bende pko yok ama ovulasyonla gebe kaldım o nedenle önermiştim ama herkesin durumu değişiyor tabi kiEvet pko oldugu için yakalayamamış olabilirsin dedi cünkü benim adetlerimin arası cok fazla 3 ayda 1 2 ayda 1 falan oluyorum adet son 3 dönem adetimin 2 si adet söktürücüyle 1 i de doğum kontrol hapıyla düzene sokmaya calıştık
30. Günlerde olmuştu benim siznkide eeken sanırım yumurtlama da olabilir değerlendirinSizin lekelenmeniz ne zaman oldu peki
Aynen öylebende pko yok ama ovulasyonla gebe kaldım o nedenle önermiştim ama herkesin durumu değişiyor tabi ki
İnşallah gebelik testim var ama yapmak istemiyorum cok erken diye bugunü de değerlendiricem30. Günlerde olmuştu benim siznkide eeken sanırım yumurtlama da olabilir değerlendirin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?