• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme kanaması mı?

userozr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2020
48
24
3
28
Öncelikle merhaba kızlar yardiminiza ihtiyacım var kafam çok karışık. Tahmini adet tarihim ayın 24.de geçen ay adetten sonra rahim filmi çekildim filmden sonraki günleri ovulasyon testiyle takip edip günlerimi degerlendirdim. Cuma günü regl ağrısı gibi ağrım başladı onun öncesinde aşırı derecede akintim vardı. Pazar günu akıntıyla karışık çok ama cok hafif soluk pembe şeklinde kan geldi bu kanama 2 buçuk gün sürdü en son bu sabah geldi renk gene aynı miktarda aynı 4,5 damla şeklinde koyu akıntı gibi açık pembe acaba bu yerlesme kanaması olabilirmi hamilelik belirtisimidir ? Ne zaman kan testi yaptırsamm çıkar acaba ?? Yardım eder musinuz lütfen 2 senedir evlat sahibi olmak istiyoruz pko var bende adet olunca aşılama tedavisine basliycaktim inşallah gerek kalmaz 😍🙏🙏🙏 şimdiden tsk ederim

Canım aynı durumdayız. Ben de dediğin kanamayı 14 şubatta yaşadım, peçeteye gelecek kadar bir kez geldi sadece. Yarın regli günüm, 2-3 gün gecikirse test yapacağım. Bunun yerleşme olup olmadığını bilmek çok zor. Sen de regli gecikince yap bence, öncesinde yapmak sağlıklı sonuç vermiyor her zaman. Regli gününü tam bilmiyorsan yerleşme kanamasından 3-4 gün sonra yapın diyor doktorlar. İnşallah bebektir canım benim, inşallah

Canım aynı durumdayız. Ben de dediğin kanamayı 14 şubatta yaşadım, peçeteye gelecek kadar bir kez geldi sadece. Yarın regli günüm, 2-3 gün gecikirse test yapacağım. Bunun yerleşme olup olmadığını bilmek çok zor. Sen de regli gecikince yap bence, öncesinde yapmak sağlıklı sonuç vermiyor her zaman. Regli gününü tam bilmiyorsan yerleşme kanamasından 3-4 gün sonra yapın diyor doktorlar. İnşallah bebektir canım benim, inşallah
Regl tarihimi tam bilmiyorum canım ya malesef pko oldugu için değişiyor geçen ayda ilaçla hasta olmuştum takvimdeki tarih o yüzden pek kafama da yatmıyor bende biryerde oyle okumuştum kanama bittikten 3,4 gün sonra çıkarmış doğru sonuc. Bekliyim bende zaman 4 gün daha hakkımızda hayırlısı olsun inşallah güzel sonuçlar alırız sende test yaptığında yazarsan sevinirim 🙏😍

Inşallah gecikir gelmesin kırmızılar 🙏😍

Bende 4 tane ufak miyom var, onlar kanama yaptı desem daha önce hiç böyle bir şey olmadı. 40 yaşındayım, 2 ay önce evlendim. O zamandan beri deniyoruz. Benim kanamam parlak bir pembeydi, şeker boyamış gibiydi. Bir kere geldi sadece. Kendimi kaptırıp üzülmek istemiyorum. 2 aydır regli olunca ağlıyorum üzülüyorum, eşim de üzülüyor bu durumuma. Senin de 2 yıl dile kolay. Allah yüzümüze gülsün inşallah kuzum. Birlikte bekleyelim 🙏🏻❤️

Bende 4 tane ufak miyom var, onlar kanama yaptı desem daha önce hiç böyle bir şey olmadı. 40 yaşındayım, 2 ay önce evlendim. O zamandan beri deniyoruz. Benim kanamam parlak bir pembeydi, şeker boyamış gibiydi. Bir kere geldi sadece. Kendimi kaptırıp üzülmek istemiyorum. 2 aydır regli olunca ağlıyorum üzülüyorum, eşim de üzülüyor bu durumuma. Senin de 2 yıl dile kolay. Allah yüzümüze gülsün inşallah kuzum. Birlikte bekleyelim 🙏🏻❤️
Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah. Hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin miyomlad için herhangi bir tedavi uygulamıyorlar canım peki. Üzülüyoruz evet bende tekrardan hüsrana uğramaktan korkuyorum doktorumda bu sefer umitlendirdi beni bilmiyorum şimdi okudum enfeksiyon varsa eğer oda kanama yapabiliyormuş benim bazen enfeksiyon oluyor ama. Aşırı derecede ağrım var ve içimde bu sefer farklı bir his var ya kendimi çok kaptirdim psikolojik bilemiyorum hayırlısı bekleyelim görelim inşallah güzel sonuçlar alırız 🙏😍

Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah. Hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin miyomlad için herhangi bir tedavi uygulamıyorlar canım peki. Üzülüyoruz evet bende tekrardan hüsrana uğramaktan korkuyorum doktorumda bu sefer umitlendirdi beni bilmiyorum şimdi okudum enfeksiyon varsa eğer oda kanama yapabiliyormuş benim bazen enfeksiyon oluyor ama. Aşırı derecede ağrım var ve içimde bu sefer farklı bir his var ya kendimi çok kaptirdim psikolojik bilemiyorum hayırlısı bekleyelim görelim inşallah güzel sonuçlar alırız 🙏😍
Miyomların biri tüpe yakın, 3 cm o baskı yapıyor mu diye bakmak için rahim filmi istedi. Regli olursam bitiminde çektireceğim ona göre de ameliyat ya da tüp bebek yaştan dolayı. Benim de ağrım oluyor zaman zaman kuzu, bir de yerleşmeyse dinlenmeye bak, çok yorma kendini. Malak gibi yatıyorum bakalım 🤣 benim reglim kolay gecikmez, gününde olurum, yarın ya da sonraki gün olmazsam test yaparım sana da bilgi veririm kuzu

Miyomların biri tüpe yakın, 3 cm o baskı yapıyor mu diye bakmak için rahim filmi istedi. Regli olursam bitiminde çektireceğim ona göre de ameliyat ya da tüp bebek yaştan dolayı. Benim de ağrım oluyor zaman zaman kuzu, bir de yerleşmeyse dinlenmeye bak, çok yorma kendini. Malak gibi yatıyorum bakalım 🤣 benim reglim kolay gecikmez, gününde olurum, yarın ya da sonraki gün olmazsam test yaparım sana da
Hmm inşallah iyi çıkar filmde valla çektir filmi canım baya faydası varmış. Ayy kız evde çok kuruyorum sürekli kendimi dinliyorum anneme kaçtım valla dedim kafam dağılsın yatıyorum burda 😀 tamam canım bekliyorum güzel haberlerini bende cuma veririm heralde ya kan haftasonu girmeden

Hmm inşallah iyi çıkar filmde valla çektir filmi canım baya faydası varmış. Ayy kız evde çok kuruyorum sürekli kendimi dinliyorum anneme kaçtım valla dedim kafam dağılsın yatıyorum burda 😀 tamam canım bekliyorum güzel haberlerini bende cuma veririm heralde ya kan haftasonu girmeden
Ben de güzel haber bekliyorum senden ❤️🙏🏻 Mutlaka yaz bana.

Hadi yaa olsun birdahaki sefere inşallah 🙏🏼 benım adet tarihim gelmedi daha var canım beklemedeyim ama ağrılarım hala devam ediyoe
Kuzu ağrı olması regl olacaksın demek değil. Hamilelik belirttikleri arasında da okuyoruz... inşallah bebektir, güzel haberler almaya çok ihtiyacım var.

Kuzu ağrı olması regl olacaksın demek değil. Hamilelik belirttikleri arasında da okuyoruz... inşallah bebektir, güzel haberler almaya çok ihtiyacım var.
İnşallah canım bende okudum evet burda baya form var. Zaten ilk defa oldj bugun 8 gün ağrım hala var adet olucak olsam şimdiye kadar çoktan olmam lazımdı blmyrm hayırlısı. Sende sıkma canını bidahaki ay olur inşallah içini ferah tut rabbim isteyen herkese nasip etsin

Ben de kızımda yaşamıstım üç gün falan acık renkte arada koyulasan bi kanamaydı
Evet benımde öyle oldu. Birde ağrım çok var regl ağrısı gibi adetime daha var adetime 6 gün kala kan testi yaptırdım 0,25 çıktı bakalım bekliyorum hala.

Evet benımde öyle oldu. Birde ağrım çok var regl ağrısı gibi adetime daha var adetime 6 gün kala kan testi yaptırdım 0,25 çıktı bakalım bekliyorum hala.
tekrar kan testi verdiniz mi ? Bende en son adetim den sonra hsg cekilmistim pcom var. 6 gun seffaf akintili kahverengi lekelenme yasadim simdi de adet olamiyorum. Durumunuzu merak ettim.

Selaam kızlar. Bende bat 13 günlerimi güzel değerlendirdim aslında, battan neredeyse 10 gün önce belirtilerim yogundu gögüsler şiş, kahverengi, sık tuvalet, uyku vs. test yaptım 6 gün kala negatifti. Bugün 4 gün kalmıs oluyor bi kaç gündür kasık ağrım var bel, bas agrım, gögüslerimdeki hassaslık hıc gecmedi. az önce agrıyla pembe bi leke geldi. acaba yerlesme mı, regl mi oluyorum?

Back