- 31 Aralık 2020
- 702
- 1.210
- 63
- 28
- Konu Sahibi Sadglozgrr
-
Inşallah gebeliktirBence biraz daha bekleyip direkt kan verin . İnşallah gebeliktir
Şuanda 4 aylik hamileyim benim hiç yerleşme kanamam olmadı seni üzmek istemem ama eğer testin negatifse muhtemelen regl olacaksin canimHayırlı günler hanımlar öncelikle nasılsınız
Benm kafam çok karıştı tecrübeli anneler desteğinize ihtiyacım 9 aralık ta reelim başladı 4 gün sürdü ve 17 sinde tekrar reel oldum oda 4 gün sürdü dün akıntının içinde böyle ince kıl gibi kan gördüm bugünde aynı şekilde geldi ama reel olmadım henüz yerlesme kanaması mi dün test yaptm negatif çıktı aceba adet ki olcam yoksa hamilemiym kafam çok karıştı
Noldu acaba hamilemisinizHayırlı günler hanımlar öncelikle nasılsınız
Benm kafam çok karıştı tecrübeli anneler desteğinize ihtiyacım 9 aralık ta reelim başladı 4 gün sürdü ve 17 sinde tekrar reel oldum oda 4 gün sürdü dün akıntının içinde böyle ince kıl gibi kan gördüm bugünde aynı şekilde geldi ama reel olmadım henüz yerlesme kanaması mi dün test yaptm negatif çıktı aceba adet ki olcam yoksa hamilemiym kafam çok karıştı
Hamilemisiniz çok merak ediyorum bende şu anda aynı durumdayım daHayırlı günler hanımlar öncelikle nasılsınız
Hayırlı akşamlar malesef deyilim hastalandim ilaç kullanmistm adet düzensizliği için tam gününde hastalandim doktorum ilaç kullandım için adet oldugumu söyledi cunki bi önceki adetm çok uzun olmuştu ama o ilaçi kullanmazsam adetim duzelmicektiubu ay bekliyorm ıns şimdi 12 var adetime rabbim herkeze nasip etsin ınsHamilemisiniz çok merak ediyorum bende şu anda aynı durumdayım da
Ama bisey öğrendim korunmayi bırakınca belli bi süre adet düzensizliği oluyomuş günler değişiyormuş sonrasında da gebelik oluyormuş vucud kendini hazırlıyormuş da denebilir bunaHamilemisiniz çok merak ediyorum bende şu anda aynı durumdayım da
Ya aslında ben gebelik istemiyordum ama eşimin yüzünden bu ay böyle oldu tamda yumurtlama gününde oldu. 2 saat önce Beyza akıntı içinde kan vardı kanla karışık akıntı şimdide çok ağrım var kasıklarım çok ağrıyor ve de mide bulantısı var bende şu anda çok şaşkınım gerçektenAma
Ama bisey öğrendim korunmayi bırakınca belli bi süre adet düzensizliği oluyomuş günler değişiyormuş sonrasında da gebelik oluyormuş vucud kendini hazırlıyormuş da denebilir buna
Adetinize kaç gün varYa aslında ben gebelik istemiyordum ama eşimin yüzünden bu ay böyle oldu tamda yumurtlama gününde oldu. 2 saat önce Beyza akıntı içinde kan vardı kanla karışık akıntı şimdide çok ağrım var kasıklarım çok ağrıyor ve de mide bulantısı var bende şu anda çok şaşkınım gerçekten
6 gün var pazar günü olmam gerekiyoAdetinize kaç gün var
Bence 3 gün sonra test yap bende o şekilde oldu 4 gün devam etti o ve yavaş yavaş adetim söküldü6 gün var pazar günü olmam gerekiyo
Bence 3 gün sonra test yapın derim akıntı içinde sürekli kan geldi bende bi süre sonra sokuldu3 adet oldm hayırlısı olsn6 gün var pazar günü olmam gerekiyo
Bulantı için daha çok erken ama bence psikolojik olabilir bu durum hamile değilsiniz demiyorum ama belirtileriniz erken bi dönemde olmuş birazcikYa aslında ben gebelik istemiyordum ama eşimin yüzünden bu ay böyle oldu tamda yumurtlama gününde oldu. 2 saat önce Beyza akıntı içinde kan vardı kanla karışık akıntı şimdide çok ağrım var kasıklarım çok ağrıyor ve de mide bulantısı var bende şu anda çok şaşkınım gerçekten
Benim zaten hep bulantım olur zaten ama kasık ağrısı da eşlik edince korktum belkide kistim vardırBulantı için daha çok erken ama bence psikolojik olabilir bu durum hamile değilsiniz demiyorum ama belirtileriniz erken bi dönemde olmuş birazcik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?