- 14 Aralık 2020
- 3
- 1
- 1
- 28
- Konu Sahibi Papatyhanm
-
Benimde dün oldu regl bitti 6sında 1 hafta gecti daha baktım kanamam oldu Dr gittim hemen hamişmişimMerhaba kizlar ben 26 Kasım günü adet oldum 3 Aralık'ta adetim bitti eşimle düzenli korunmasız ilişkiye girdim 12 Aralık günü lekelenmelerim başladı ilk gün avuç içi kadar kanama oldu özellikle idrardan sonra 6 7 damla şeklinde kanamalarım var üç gündür devam ediyor adet olacakmisim gibi karın ağrım var
yerleşme kanaması olabilir mi
Yaaa tebrik ederim hayırlı olsun inşallahBenimde dün oldu regl bitti 6sında 1 hafta gecti daha baktım kanamam oldu Dr gittim hemen hamişmişim
Aynen canım bugun de az az geliyor ama normalmiş olması 5 gün filan olabilymş yarın tekrar gidicemYaaa tebrik ederim hayırlı olsun inşallahinşallah bende hamisimdir aynı benim anlattığım şekilde mi oldu seninki de
Hmm benimde bugün 4. Günüm lekelenme başlayalı bende ayın 17sine randevu aldım bakalım sonuç ne çıkacak bugün de kahverengi leke oluyor bende kafam allak bullak oldu yaAynen canım bugun de az az geliyor ama normalmiş olması 5 gün filan olabilymş yarın tekrar gidicem
Hmm benimde bugün 4. Günüm lekelenme başlayalı bende ayın 17sine randevu aldım bakalım sonuç ne çıkacak bugün de kahverengi leke oluyor bende kafam allak bullak oldu yanasıl oldunuz
İyi akşamlar kanamanız nasıl oldu, günlerini ve mimtarını yazarmısınız? Yerleşme gününde mi başladı kaç gün sürdü ?Benimde dün oldu regl bitti 6sında 1 hafta gecti daha baktım kanamam oldu Dr gittim hemen hamişmişim
Hayır benim düşükle sonuçlandı malesef adet günümde kanamam oldu kahve tonda o yerleşme kanamasıymış meğer adet değilmiş 8 gün sonra kanamam oldu tekrar o zaman öğrendim gebeliği mi ama düşük başlamış megerse kanama durmadı malesefİyi akşamlar kanamanız nasıl oldu, günlerini ve mimtarını yazarmısınız? Yerleşme gününde mi başladı kaç gün sürdü ?
Bende 4. Hafata gebeliğinizi görünce, yazdığınız tarihle tutmadığı için kafam karışmıştı.Hayır benim düşükle sonuçlandı malesef adet günümde kanamam oldu kahve tonda o yerleşme kanamasıymış meğer adet değilmiş 8 gün sonra kanamam oldu tekrar o zaman öğrendim gebeliği mi ama düşük başlamış megerse kanama durmadı malesef
Canım adetin bittikten 1 hafta sonramı öğrendin acaba?Benimde dün oldu regl bitti 6sında 1 hafta gecti daha baktım kanamam oldu Dr gittim hemen hamişmişim
Yok canım adet sandığım yerleşmeymişCanım adetin bittikten 1 hafta sonramı öğrendin acaba?
İnşallah canım hepimize nasip etsin AllahBende 4. Hafata gebeliğinizi görünce, yazdığınız tarihle tutmadığı için kafam karışmıştı.
Hayırlısı buymuş bak negüzel hemen hamile kalmılsınızAllahım kucağınıza almayı nasip etsin
Çok özür dileyerek soruyorum ama adetiniz nasıldı normal kanama olarak mı oldunuz bi farklılık gördünüz mü reglinizde acaba bende şuan o ikilemdeyimdeYok canım adet sandığım yerleşmeymiş
Kahve tondaydı az azÇok özür dileyerek soruyorum ama adetiniz nasıldı normal kanama olarak mı oldunuz bi farklılık gördünüz mü reglinizde acaba bende şuan o ikilemdeyimde
Şuanda benim adetimin 3. Günü ama adet olmadım bu ay. Yerleşme kanaması denilen şeye de rastlamadim.. Yerleşme kanaması olmadan hamile kalinabiliyor mu yoksa illa olması mı lazım?Benimde dün oldu regl bitti 6sında 1 hafta gecti daha baktım kanamam oldu Dr gittim hemen hamişmişim
Daha çok erken kuzum adet tarihinin geçmesini beklemelisin net sonuçlar almak içinBenim adetime 9 gün var bugün kahve rengi kanamam oldu çok az aşırı uyku hali ve baş agrısı var test yapmalımıyım
Daha çok erken kuzum adet tarihinin geçmesini beklemelisin net sonuçlar almak için
Adet takviminden baktığımda 2 gün gözüküyor yanlış yazmışımDaha çok erken kuzum adet tarihinin geçmesini beklemelisin net sonuçlar almak için
Yok canm herkeste olmuyor test yapsaydınŞuanda benim adetimin 3. Günü ama adet olmadım bu ay. Yerleşme kanaması denilen şeye de rastlamadim.. Yerleşme kanaması olmadan hamile kalinabiliyor mu yoksa illa olması mı lazım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?