• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme kanaması mı

Papatyhanm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2020
3
1
1
28
Merhaba kizlar ben 26 Kasım günü adet oldum 3 Aralık'ta adetim bitti eşimle düzenli korunmasız ilişkiye girdim 12 Aralık günü lekelenmelerim başladı ilk gün avuç içi kadar kanama oldu özellikle idrardan sonra 6 7 damla şeklinde kanamalarım var üç gündür devam ediyor adet olacakmisim gibi karın ağrım var
yerleşme kanaması olabilir mi

Merhaba kizlar ben 26 Kasım günü adet oldum 3 Aralık'ta adetim bitti eşimle düzenli korunmasız ilişkiye girdim 12 Aralık günü lekelenmelerim başladı ilk gün avuç içi kadar kanama oldu özellikle idrardan sonra 6 7 damla şeklinde kanamalarım var üç gündür devam ediyor adet olacakmisim gibi karın ağrım var
yerleşme kanaması olabilir mi
Benimde dün oldu regl bitti 6sında 1 hafta gecti daha baktım kanamam oldu Dr gittim hemen hamişmişim

Aynen canım bugun de az az geliyor ama normalmiş olması 5 gün filan olabilymş yarın tekrar gidicem
Hmm benimde bugün 4. Günüm lekelenme başlayalı bende ayın 17sine randevu aldım bakalım sonuç ne çıkacak bugün de kahverengi leke oluyor bende kafam allak bullak oldu ya 🙄

merhaba ben de 14 aralıkta kahverengi lekelenme oldu akıntı gbi değil sadece çamaşırı kirletti diyebilirim çok az miktarda, adetim de 16 aralıkta başlaması gerekiyordu ben de adet sandım ama 1-2 gün sürdü kesildi. ve 27 aralık oldu hala adet olmadım... benim adetim bir keresinde 14 gün gecikmişti(evlenmeden önce çok düzenliydi halbuki adetim) herhangi bir hayal kırıklığına karşı test yapmayı erteliyorum şu an adetimin olması gereken tarihten 12 gün geçti ayın 31 inde hala gelmezse test yapacağım, olma ihtimali düşük birden hüsran yaşamak istemiyorum... o 14 aralıkta yaşadığım adet kanaması mıydı diyorum ama hiçbir zaman koyu kahve renginde ve sadece leke şeklinde bir adet yaşamadım bu zamana kadar...

Benimde dün oldu regl bitti 6sında 1 hafta gecti daha baktım kanamam oldu Dr gittim hemen hamişmişim
İyi akşamlar kanamanız nasıl oldu, günlerini ve mimtarını yazarmısınız? Yerleşme gününde mi başladı kaç gün sürdü ?

İyi akşamlar kanamanız nasıl oldu, günlerini ve mimtarını yazarmısınız? Yerleşme gününde mi başladı kaç gün sürdü ?
Hayır benim düşükle sonuçlandı malesef adet günümde kanamam oldu kahve tonda o yerleşme kanamasıymış meğer adet değilmiş 8 gün sonra kanamam oldu tekrar o zaman öğrendim gebeliği mi ama düşük başlamış megerse kanama durmadı malesef

Hayır benim düşükle sonuçlandı malesef adet günümde kanamam oldu kahve tonda o yerleşme kanamasıymış meğer adet değilmiş 8 gün sonra kanamam oldu tekrar o zaman öğrendim gebeliği mi ama düşük başlamış megerse kanama durmadı malesef
Bende 4. Hafata gebeliğinizi görünce, yazdığınız tarihle tutmadığı için kafam karışmıştı.
Hayırlısı buymuş bak negüzel hemen hamile kalmılsınız🧿 Allahım kucağınıza almayı nasip etsin🙏🤲

Benim adetime 9 gün var bugün kahve rengi kanamam oldu çok az aşırı uyku hali ve baş agrısı var test yapmalımıyım

Şuanda benim adetimin 3. Günü ama adet olmadım bu ay. Yerleşme kanaması denilen şeye de rastlamadim.. Yerleşme kanaması olmadan hamile kalinabiliyor mu yoksa illa olması mı lazım?

Back