• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerlesme kanaması mı?

SimgeEr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2019
265
102
33
25
Kızlar merhaba 9 Kasım'da aşılama oldum. Bat tarihi 27 Kasım. 23 Kasım'da kan verdim negatif. Sonra adetim üç gün gecikti 30nda kan verdim yine negatif. Bı kaç gündür bu şekilde kanamam oluyor kesiliyor başlıyor çok yoğun değil açana yerleşme kanaması olabilir mi başına böyle birşey gelen varsa yardımcı olabilir mi bana ?

Kızlar merhaba 9 Kasım'da aşılama oldum. Bat tarihi 27 Kasım. 23 Kasım'da kan verdim negatif. Sonra adetim üç gün gecikti 30nda kan verdim yine negatif. Bı kaç gündür bu şekilde kanamam oluyor kesiliyor başlıyor çok yoğun değil açana yerleşme kanaması olabilir mi başına böyle birşey gelen varsa yardımcı olabilir mi bana ?
Olablır benımde kahve kahve akıntım olmustu adete 5 gun kalan. Kan testini tekrarla canjm

lutfen baslikta belirtin. girer girmez gormeyelim boyle seyleri.
Girme o zaman o insanı bişey salak salak Yorum yapma Allah sanada aratsa o zaman neler yaparsın neler yaşarsın bilemiyorum. Sizin gibi insanların Allah belanızi versin gece gece uzdunuz beni!!!!

Allah kimseyi aratmasında bu sinir nedir?
ben de ariyorum 2 yildir.. bunu duyunca ohh olsun dersiniz ferahlarsiniz belki konu sahibi. normal cevap verene hakkini helal et miden bulandiysa demis biz kibarca bir sey soyledik gordugumuz tavra bak :D soke oldum bu ne asabiyet? ne demisim ki ben? seviye yerlerde.. neyse ki ben cevabi gormeden ucmus konu sahibi. sikayet eden mi oldu bilemiyorum Mune'a da sikayet edene de tesekkur ederim.

ben de ariyorum 2 yildir.. bunu duyunca ohh olsun dersiniz ferahlarsiniz belki konu sahibi. normal cevap verene hakkini helal et miden bulandiysa demis biz kibarca bir sey soyledik gordugumuz tavra bak :KK70: soke oldum bu ne asabiyet? ne demisim ki ben? seviye yerlerde.. neyse ki ben cevabi gormeden ucmus konu sahibi. sikayet eden mi oldu bilemiyorum Mune'a da sikayet edene de tesekkur ederim.
Siz haklısınız o resmi görmeyi kimse istemez ha özelden sorana atar ayrı. Ayan beyan öyle ne bilim. Bi siniri varmış senden almış hıncını 🤣
Rabbim dileyen isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah 🙏

Girme o zaman o insanı bişey salak salak Yorum yapma Allah sanada aratsa o zaman neler yaparsın neler yaşarsın bilemiyorum. Sizin gibi insanların Allah belanızi versin gece gece uzdunuz beni!!!!
Bu konu sahibi bana soyle bir mesaj atmis ozelden;

Birgün bir konu açmıştım burda migdeniz bulanmştı. Verdiğiniz cevaba bile kalbim kırılmıştı. Sinirlenip cevap vermişim size hatta sizde baya küçük gormussunuz beni . Bende çocuk arıyorum yazmışsınız. Bugün buraya ikiz bebeklerime hamile şekilde yazıyorum. Bugün öğrendiğim bu mujdeyi mücadeleyi tamamlayıp evlatlarımı kucağıma alacağım zamanı bekliyorum. Bu mesajı size yazmamın sebebi de tekrardan konuya verdiğiniz cevapları görüp rahatsız olmam. Umarım kötü kalbinize yenik düşmez hayatınız. Umarım bu sevinci yaşarsınız. İyi günler 🖐️

daha sonra da cevap atmami engellemis. gunlerdir buraya ugramamistim. Bu mesaji gorunce de uzuldum. Kimin kalbini kirmisim ne demisim diye. Neyse ki aradim buldum. Hakaret yok, dalga gecmek yok. Girer girmez nahos fotograflarini gormekten rahatsiz olduk diye (ki kurallara aykiri olmasa yonetim kaldirmazdi zaten, o gunlerde konu sahibi ceza da almisti yukledigi fotograftan dolayi) duydugumuz laflara bakin. Seviyeye bakin. Tekrar okumus da tekrar uzulmus bana ozelden yazmis. Nahiflik tasliyor.. bela okumamisim en azindan.

herkesi hamile kalinca “hamileyim hamileyim senin de kalbin temiz olsun sen de hamile kal” diye ortalarda geziyor sanmayin. siz anne olmadan seviyenizi uslubunuzu duzeltin bence. Bela doner dolasir sahibini bulur.

Cevap hakkimi buradan kullanmak zorunda kaldim.

Back
X