Gebeliğe Hazırlık Yerleşme kanaması mı??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

limoncam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2020
129
38
48
36
Günaydın arkadaşlar. Bugun itibariyle adetim 4 gün gecikti. Daha gelen giden yok. Adetten tarihimden 2 gün önce sabah idrardan sonra peçeteye hafif 3 4 damla pembesi leke gördüm. Bugun kan vermeye gittiğimde aile hekimi inşallah düşük değildir dedi. Tecrübeli hanımlar bana yardımcı olurmusunuz. Bebek istiyoruz.

Canım sağlık ocagındakilerin hepsi öyle bendede aynısı oldu aradım banada öyle dediler , benim reglime daha 2 gün var , gebelik konusunda çok bi bilgileri olmuyo heralde yani en azından benimkinde yok

Canım sağlık ocagındakilerin hepsi öyle bendede aynısı oldu aradım banada öyle dediler , benim reglime daha 2 gün var , gebelik konusunda çok bi bilgileri olmuyo heralde yani en azından benimkinde yok
Sizdede leke geldimi. Benim adetim geçti .4. Gündeyim

Baya iç açıcı konuşmuş aile hekimi de maşallah. Yerleşme kanaması olabilir. Benim tam adet günü olmuştu öyle. Biraz açık kahveye dönüktü. Kan verdin mi?

Baya iç açıcı konuşmuş aile hekimi de maşallah. Yerleşme kanaması olabilir. Benim tam adet günü olmuştu öyle. Biraz açık kahveye dönüktü. Kan verdin mi?
Evet bu sabah kan verdim. Evde test yapmadım ama. Benim leke ise pembemsi. Peçeteyr gelecek kadar. Sonra aile hekimi ağrı oldumu dedi. Hayır hiç ağrım yok dedim. Gayet iyiyim dedim

Merhaba, erken gebelik testlerinde 6 gun onceden gebelik varsa silik de olsa bir cizgi daha oluyor ben hamile oldugumu oyle ogrenmistim, sonrasinda kan verdim beta 34 du ilk verdigimde. Adet tarihimin 2. ve 3. gunu de kahverengi lekelenme geldi doktor yerlesme oldugunu soyledi. Beta takibi yapildi yaklasik 3 kere kan verdim beta artiyor mu duzenli diye bakildi. Simdi kan verdiyseniz kan da cikar ama duzenli olarak da artmasi lazim 48 saatte neredeyse 2 kati olmali diye biliyorum. 2 gunde bir kan verirsiniz insallah guzel sonuclar gelir

Sonuclar sanırım yarin çıkacak aile hekiminde verdiyseniz. Ben sizin yerinizde olsam gebelik testi alirim. 4 gun geçmiş varsa mutlaka çıkar

Adetten kaç gün önce test yaptınız testten sonramı yerleşme oldu nasıl anladınız hamile olduğunuzu

Adetten kaç gün önce test yaptınız testten sonramı yerleşme oldu nasıl anladınız hamile olduğunuzu

Ben bir hafta once test yaptim, ikinci cizgi cok silik cikti. Sonra gece gidip kan verdim 34 du beta genelde en erken 6 gun once cikiyormys, benim ki erken yumurtlama muhtemelen. Kanamada doktor usg den kese olusmus mu diye bakti adetimden 1 gun sonra yada adet gunumdu. Kucuk bir kese var dedi eve geldim kahverengi akinti vardi. Mesaj attim yerlesmedir o korkma kirmiziya donerse gel dedi. Benim ki bu sekildeydi

Haylrısyla hiç umudum yok ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…