Yerleşme kanaması mı?

Hamilelik belirtisi mi dir?

• Ankete Katılan
    10

Pinnkk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2020
47
6
29
Meraba. Benım dabısmak ıstedıgım nir sey var. Tabıkı her seyın en acıklayıcı kısmı doktor ama meraktan sormak istedım. Ben pco hastasıyım normalde ılacsız regl olamam. Fakat agustos 7 sinde kendıliğinden oldum. 4 gun surdu normalde de en fazla 5 gun surer zaten. Bıttıkten 18 gün sonra pede ıhtıyac olmayacak sekılde sadece peceteye gelen 9 gun suren bir lekenlemem oldu. Bu esnada regl oldugumdan baslayan kasık ve bel agrım vardı. Ikıncı kanama gelene kadar ıkı gunde bır ılıskı oldu. Pco oldugu ıcın. 9 gun suren kanama da bıttıkten sonra alt karnımda bir kıpırdanma nabız atısı hıssettım. Dr a gttım sadece proteın sıvı kacıntısını soyledı kanama ve gebelık ıcın bosver onemlı degıl dedı. Ama benım hali hazırda suren agrım sıddetlı bel ve kasıkta hıssettıgım bı hareketlenmelr oldu. Gebelık testı yaptım o sıra ama cıkmadı bısey sonra ne dr a gttım nede test yaptım. Ama hala suren bel agrım ve adet olcakmıısm gıbı gunlerdr suren belırtılerım var. Boyle bir durumla karsılasan oldumu donus yapabılırmısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…