Inşallah canim. Bana umit oldunuz insallh. Umarim gelmez. Bu ay cok stres yaşadım umarim stresten erken gelmemiştir.Ben yaşadım ama adetten 2 gün önce değin 1 hafta önce falan.. adete çok yakın yaşayanlarda var o döllenmeyle alakalı (geç, erken) .. Olabilir adet gününüzü bekleyp test yapn.. inşaALLAH hamilesindir
Merhaba benimde adetim bu ay 10 temmuz da idi. Ama bu ay 7 sinde soluk pembe renkli adet kanamasından daha hafif geçen bi kanamam oldu. Bugün de az az geliyor bende yerleşme kanamasından şüpheleniyorum çünkü normalde bende günü gününe olurdum şaşmazdı asla. Ve dediğim gibi baya azdı. Ne zaman kan testi yaptırsam bilmiyorum. Benim 1 oğlum var 7 yaşında ben onda da yerleşme kanaması geçirmiştim. Tabii normal adet olduğumu düşünüp beklenen adet tarihim de 6 gün geçince doktora gittiğimde 1 buçuk aylık hamile olduğumu öğrenmiştim. İnşallah bu ay hamile kalmışızdırKızlar regl günüm 10 temmuzdu. Normalde ya gününde olurum yada en fazla 2 gün gecikirdim. Erken olmazdim hic. Dun gece peceteye sildiğimde pembe kahverengi arasi bir renk geldi. Hatta okadar cok agladim ki görünce bu ay da olmadi diyerek. Normalde de adeetim cok agir geçer. (Bazen hastaneye gidip igne bile yaptırırım o derece ). Suanda hic agrim yok. Sabah da koyu kahve seklinde geldi. Arastirma yaparken yerlesme kanamasi gördüm. Acaba mi diye kendimi umutlandıriyorum. Var mi böyle adetten 2 gün önce yerlesme kanamasi yasayip hamile kalan.
Malesef benmki strestenmis canim. Bir kac gün sonra adet oldum. Insallh seninki yerlesme kanamasidir cnm. Umarim sen güzel haberi alırsınMerhaba benimde adetim bu ay 10 temmuz da idi. Ama bu ay 7 sinde soluk pembe renkli adet kanamasından daha hafif geçen bi kanamam oldu. Bugün de az az geliyor bende yerleşme kanamasından şüpheleniyorum çünkü normalde bende günü gününe olurdum şaşmazdı asla. Ve dediğim gibi baya azdı. Ne zaman kan testi yaptırsam bilmiyorum. Benim 1 oğlum var 7 yaşında ben onda da yerleşme kanaması geçirmiştim. Tabii normal adet olduğumu düşünüp beklenen adet tarihim de 6 gün geçince doktora gittiğimde 1 buçuk aylık hamile olduğumu öğrenmiştim. İnşallah bu ay hamile kalmışızdır
Merhaba adet oldunuz mu test yaptınız mı benim de beklenen adetim 17 temmuz olmasına Rağmen bugün pembe lekelenmelerim oluyor Hiç ağrım da yok ama önceki hamileliğimde göğüs hassasiyetim çok olmuştu reglime 1 hafta varken başlamıştı belirtiler. Bu sefer hiç öyle bi hassasiyetim de yok kesin olmadı diye düşünüyordum ama pembe böyle lekelenme olunca acaba olabilir mi dedimMerhaba benimde adetim bu ay 10 temmuz da idi. Ama bu ay 7 sinde soluk pembe renkli adet kanamasından daha hafif geçen bi kanamam oldu. Bugün de az az geliyor bende yerleşme kanamasından şüpheleniyorum çünkü normalde bende günü gününe olurdum şaşmazdı asla. Ve dediğim gibi baya azdı. Ne zaman kan testi yaptırsam bilmiyorum. Benim 1 oğlum var 7 yaşında ben onda da yerleşme kanaması geçirmiştim. Tabii normal adet olduğumu düşünüp beklenen adet tarihim de 6 gün geçince doktora gittiğimde 1 buçuk aylık hamile olduğumu öğrenmiştim. İnşallah bu ay hamile kalmışızdır
Hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun inşallah canımMalesef benmki strestenmis canim. Bir kac gün sonra adet oldum. Insallh seninki yerlesme kanamasidir cnm. Umarim sen güzel haberi alırsın
Benim bu ay pembe lekelenmem oldu 4 güne yakın ama tam adet oldum diyemem çünkü çok değişikti canım. Ben garanti olsun diye bir daha ki adet tarihimi bekleyeceğim. İnşallah Allah herkesin hakkında hayırlısı ne ise onu nasip etsin.Merhaba adet oldunuz mu test yaptınız mı benim de beklenen adetim 17 temmuz olmasına Rağmen bugün pembe lekelenmelerim oluyor Hiç ağrım da yok ama önceki hamileliğimde göğüs hassasiyetim çok olmuştu reglime 1 hafta varken başlamıştı belirtiler. Bu sefer hiç öyle bi hassasiyetim de yok kesin olmadı diye düşünüyordum ama pembe böyle lekelenme olunca acaba olabilir mi dedim
Lekelenme bittikten 10 gün sonra evde yapılan erken gebelik testleri sonuç veriyormuş. Kan testi için de 1 hafta diye okumuştum. İsterseniz bir hastanenin operatörü ile konuşun yönlendirme sağlarlar.Merhaba benim adetim düzensiz pkodan ama kahverengi Pembe leke geldi iki gün Hala adet olmadım Leke geldiği gün test yaptım cıkmadı negatif idi. Ama hala reglim gelmedi kan versem çıkar mı sizce adetim düzensiz olduğu için günde blmiyorum ne zaman gelir
Çok teşekkür ederimLekelenme bittikten 10 gün sonra evde yapılan erken gebelik testleri sonuç veriyormuş. Kan testi için de 1 hafta diye okumuştum. İsterseniz bir hastanenin operatörü ile konuşun yönlendirme sağlarlar.
İnşallah kavuşuruz meleklerimizeÇok teşekkür ederim
Yerleşme kanaması adı üstünde yerleşme olunca oluyor. Zaten yerleşme sırasında da gebelik başlıyor yani testte çıkardı olsaydı bence. Adet başlıyor da olabilir. İğneden 14 gün say adet günün o zamanArkadaşlar acil bilgilerinize ihtiyacım var çünkü kafam aşırı karışık ben 1yıldır çocuk istiyorum geçen ay gonal f ve ovitrelle kullandım yumurtalıklarım gayet iyiydi ve doktorum günleri değerlendirin dedi ve ben eşimle 12 gündür ilişki oldu ovitrelle çatlatma iğnesi yapalı benim adetime 1 hafta var ve dün pembe kanama oldu ve hala devam ediyor ama azar azar yani adetime daha 1 hafta var ben hiç erkenden hasta da olmadım acaba yerleşme kanaması mı test yaptım bişey çıkmadı idrar testi yani aşırı kafam karıştı tavsiyelerinize ihtiyacım varbide adetim temmuz 27 snde olmam lazım
Daha adetime var hiç erken gelmez hatta geçen ay 4 gün gecikti iğneden 1 gün sonra ilişki oldu onun üzerinden de 12 gün geçti ve şuan kesildi dündendir geliyordu kanamam yani bilmiyorum ihtimal. Verdim kafam karıştıYerleşme kanaması adı üstünde yerleşme olunca oluyor. Zaten yerleşme sırasında da gebelik başlıyor yani testte çıkardı olsaydı bence. Adet başlıyor da olabilir. İğneden 14 gün say adet günün o zaman
Çatlatma iğnesinden 14 gün sonra adet olunuyor diye biliyorum yanlış hatırlıyorsam düzeltsin biri lütfen yani bugun yarın adet olman lazım başlamış sökülmeye çalışıyor olabilir yoksa testte çıkardı hatta test pozitif çıkardı ovitrelle etkisi 15 güne anca geçerDaha adetime var hiç erken gelmez hatta geçen ay 4 gün gecikti iğneden 1 gün sonra ilişki oldu onun üzerinden de 12 gün geçti ve şuan kesildi dündendir geliyordu kanamam yani bilmiyorum ihtimal. Verdim kafam karıştı
Bazen idrarda çıkmayabilir sonuç yani benim adet döngülerim hiçbir zaman 30 günden aşağı olmadı onun için şüphe ettim ve ilişkiden 12 geçtiği için belki yerleşme kanaması diye düşündüm olmayadabilir çünkü baya çaba gösterdik ilk çocuğum olacak olursa o yüzden baya heyecanlandım kafam karıştı ve ben adet olduğumda ağrılarım daha çok olur ama bu sefer anlık ağrı oluyor sonra geçiyor neyse teşekkür ederim cevapladığınız içinÇatlatma iğnesinden 14 gün sonra adet olunuyor diye biliyorum yanlış hatırlıyorsam düzeltsin biri lütfen yani bugun yarın adet olman lazım başlamış sökülmeye çalışıyor olabilir yoksa testte çıkardı hatta test pozitif çıkardı ovitrelle etkisi 15 güne anca geçer
İşte yerleşme kanaması olsa çıkardı kesin onu diyorum canım. Allah gönlüne göre versin inş pozitiftr diyelim o zamanBazen idrarda çıkmayabilir sonuç yani benim adet döngülerim hiçbir zaman 30 günden aşağı olmadı onun için şüphe ettim ve ilişkiden 12 geçtiği için belki yerleşme kanaması diye düşündüm olmayadabilir çünkü baya çaba gösterdik ilk çocuğum olacak olursa o yüzden baya heyecanlandım kafam karıştı ve ben adet olduğumda ağrılarım daha çok olur ama bu sefer anlık ağrı oluyor sonra geçiyor neyse teşekkür ederim cevapladığınız için
Sağol cnm bende bilemiyorum acaba beklenen adet günüm geçsin öyle mi doktora gideyim yoksa hemen mi gideyim bilemedim ne yapacağımı off çok kötü bir durum ya kafa karışıklığıİşte yerleşme kanaması olsa çıkardı kesin onu diyorum canım. Allah gönlüne göre versin inş pozitiftr diyelim o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?