Yerleşme kanaması mı?

Bir umut olsun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2019
47
18
38
30
Merhaba arkadaşlar bende polikistik över var malesef yumurtalıklarım ilaçla bile zor gelişiyor. Bu ay saraçoğlunun incir kürünü denedim adetime 12 gün kala hafif Pembe bir defa peçeteye gelen akıntim geldi bugün de adete 5 gün kala yine peçeteye iki damla kahverengi akıntı geldi acaba bu kanama yerleşme kanaması olabilir mi

Bu ay yumurtlama günümü takip etmedim her ay doktora gidip gelişmediğini öğreniyorum ve yıkılıyorum gelimişse bile yeterli büyüklüğe zor ulaşıyordu ama kullandığım programa göre ovulasyon9 gün önce gösteriyor

O programlara çok güvenme sen atmasyon veriyor. Bende pkoluyum kuzum 12 gün geçsin yumurtlamadan tahmini Bi test yap ancak o zaman çıkar testte

O programlara çok güvenme sen atmasyon veriyor. Bende pkoluyum kuzum 12 gün geçsin yumurtlamadan tahmini Bi test yap ancak o zaman çıkar testte
Aynen çok güvenmiyorum ama bir hafta önce gelen Pembe leke çatlama kanaması olabilir mi acaba bugün gelen de yerleşme kanaması olabilir mi diye insan umut ediyor

Aynen çok güvenmiyorum ama bir hafta önce gelen Pembe leke çatlama kanaması olabilir mi acaba bugün gelen de yerleşme kanaması olabilir mi diye insan umut ediyor
Yumurtlama da ola biliyor bende pembe ya kahverengi lekelenmenin sabahı adet olurum genelde

İyi günler arkadaşlar... Adetimden 2 gün önce lekelenme oldu kahverengi ve pembe şeklinde peçeteye geldi bikaç damla şeklinde 2 gün sürdü ve bugunde adet oldum neden oldu acaba böyle bişey yaşayan varmı?

Bende her ay oyle oluyor sebebini bilemiyorum

Kızlar merhabalar bende 1.5 yıldır gebelik bekliyorum adetime 2gün var cumartesi erken gebelik testi yaptım negatif çıktı bugünde gebelik testi yaptım negatif çıktı ama geçen hafta büyük tuvalet için wcye çıkamıyodum kahve leke gelmişti çıktığımda ve sade gaz çıkıyo du yerleşme kanaması olabilir mi iki gün sonra inanıllmaz kasık ağrım var bugünde adet ağrısı gibi karnım ağrıyo ve kasık ağrım var halsizlik hafif baş dönmesi de var ama negatif çıktı belirti olabilirmi erken gebelik testi yaptım ama adetime 2 gün var belli olurmu hemen bu saydıklarım hamilelik belirtisimi sizce

Sonuç ne oldu acaba gelişme var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…