- 19 Temmuz 2019
- 47
- 18
- 38
- 30
- Konu Sahibi Bir umut olsun
-
Aynen çok güvenmiyorum ama bir hafta önce gelen Pembe leke çatlama kanaması olabilir mi acaba bugün gelen de yerleşme kanaması olabilir mi diye insan umut ediyorO programlara çok güvenme sen atmasyon veriyor. Bende pkoluyum kuzum 12 gün geçsin yumurtlamadan tahmini Bi test yap ancak o zaman çıkar testte
Yumurtlama da ola biliyor bende pembe ya kahverengi lekelenmenin sabahı adet olurum geneldeAynen çok güvenmiyorum ama bir hafta önce gelen Pembe leke çatlama kanaması olabilir mi acaba bugün gelen de yerleşme kanaması olabilir mi diye insan umut ediyor
Bende de sancı ve akıntı olur ama akıntı bir süre sonra kanamaya dönüşür. Bu defa bir kere geldi arkası gelmedi beni şüphelendiren bu durumYumurtlama da ola biliyor bende pembe ya kahverengi lekelenmenin sabahı adet olurum genelde
İnşallah canmArdından adet gelmediyse olabilir ki inşallah öyledir
InşaAllah hamilesindir canimBende de sancı ve akıntı olur ama akıntı bir süre sonra kanamaya dönüşür. Bu defa bir kere geldi arkası gelmedi beni şüphelendiren bu durum
Kahverengi ve afedersin pütürlü pütürlü olurdu sanki içinde kum varmış gibi gelirdi. Ve sancıyla gelip iki üç saat sonrada kanamaya dönerdi canmInşaAllah hamilesindir canim
Akintin ne renk oluyordu?
Bende her ay oyle oluyor sebebini bilemiyorumİyi günler arkadaşlar... Adetimden 2 gün önce lekelenme oldu kahverengi ve pembe şeklinde peçeteye geldi bikaç damla şeklinde 2 gün sürdü ve bugunde adet oldum neden oldu acaba böyle bişey yaşayan varmı?
Doktor a gittinizmi hiçBende her ay oyle oluyor sebebini bilemiyorum
Evet bir kac doktora gittim normal dedilerDoktor a gittinizmi hiç
Evet gittim canm doktor alttan muayene etti kist falan yok dedi bunu adet olarak sayalım dedi bir sorun görünmüyor dedi ama bugün 13. Gün hala akıntı geliyor tuvalete gidincegünün gelmedimi daha adet oldun mu merak ettim
Sonuç ne oldu acaba gelişme var miMerhaba arkadaşlar bende polikistik över var malesef yumurtalıklarım ilaçla bile zor gelişiyor. Bu ay saraçoğlunun incir kürünü denedim adetime 12 gün kala hafif Pembe bir defa peçeteye gelen akıntim geldi bugün de adete 5 gün kala yine peçeteye iki damla kahverengi akıntı geldi acaba bu kanama yerleşme kanaması olabilir mi
Malesef canm hamilelik yok doktorum adet sayalım dedi ama akıntı 15 gün sürdü iki gün önce bitti. Bende ilk defa yaşadım böyle bişey ama oluyor malesef.Sonuç ne oldu acaba gelişme var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?