Yerleşme kanaması mı?

nehirkuzey

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2018
256
161
53
26
Kızlar merhabalar 2 senedir gebelik düşünüyoruz herhangi bir sorun yok fakat bugün hiç yaşamadığım şekilde adetime 4 gün kala çok açık renklerde pembe lekelenmelerim oldu sildkçe geliyor sadece bu durumu yaşayan var mı adetlerim 1 2 gün gecikirdi fakat erken hiç olmadım yardımcı olursanız sevinirim

Merhaba nehirkuzey. Bu sorunun cevabını bir an önce öğrenmek istediğini biliyorum çünkü bende aynı durumdayım. Benimde adetim oldu ama normalde 5-6 gün sürer 3. Gün kesildi sonra pembe lekelenme daha sonra sarı akıntıya döndü. Adetliyken idrar testi yaptım ama sonuç negatif ama içimden bişey hamilesin diyor bilmiyorum umarım ikimizde güzel haberler alırız

İnsallah canım benim suan da durum aynı değişen bir sey yok sabahı edemiyorum umarım sende bir an önce yavrusuna kavusursun

Hamileyseniz lekelenme bitikten 4 sonra gebelik test verebilirsiniz en net yanıtı alırsınız

Benim de bu şekilde 4 gün kala gelmişti ve hamileydim. Adete 2 gün kala erken gebelik testi yaptığımda da çıkmıştı. Adet 1 gün geçince de kanda çıkmıştı.

Lekelenmeniz bitikten sonra eğer yerleşme kanamasıyla hamilelik çıkar test yapınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…