• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme kanaması mı?

nehirkuzey

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2018
256
161
53
26
Kızlar merhabalar 2 senedir gebelik düşünüyoruz herhangi bir sorun yok fakat bugün hiç yaşamadığım şekilde adetime 4 gün kala çok açık renklerde pembe lekelenmelerim oldu sildkçe geliyor sadece bu durumu yaşayan var mı adetlerim 1 2 gün gecikirdi fakat erken hiç olmadım yardımcı olursanız sevinirim ❤️❤️❤️

Merhaba nehirkuzey. Bu sorunun cevabını bir an önce öğrenmek istediğini biliyorum çünkü bende aynı durumdayım. Benimde adetim oldu ama normalde 5-6 gün sürer 3. Gün kesildi sonra pembe lekelenme daha sonra sarı akıntıya döndü. Adetliyken idrar testi yaptım ama sonuç negatif ama içimden bişey hamilesin diyor bilmiyorum :( umarım ikimizde güzel haberler alırız

Merhaba nehirkuzey. Bu sorunun cevabını bir an önce öğrenmek istediğini biliyorum çünkü bende aynı durumdayım. Benimde adetim oldu ama normalde 5-6 gün sürer 3. Gün kesildi sonra pembe lekelenme daha sonra sarı akıntıya döndü. Adetliyken idrar testi yaptım ama sonuç negatif ama içimden bişey hamilesin diyor bilmiyorum :KK43: umarım ikimizde güzel haberler alırız
İnsallah canım benim suan da durum aynı değişen bir sey yok sabahı edemiyorum 😒 umarım sende bir an önce yavrusuna kavusursun 🙃

Merhaba nehirkuzey. Bu sorunun cevabını bir an önce öğrenmek istediğini biliyorum çünkü bende aynı durumdayım. Benimde adetim oldu ama normalde 5-6 gün sürer 3. Gün kesildi sonra pembe lekelenme daha sonra sarı akıntıya döndü. Adetliyken idrar testi yaptım ama sonuç negatif ama içimden bişey hamilesin diyor bilmiyorum :( umarım ikimizde güzel haberler alırız
Hamileyseniz lekelenme bitikten 4 sonra gebelik test verebilirsiniz en net yanıtı alırsınız

Benim de bu şekilde 4 gün kala gelmişti ve hamileydim. Adete 2 gün kala erken gebelik testi yaptığımda da çıkmıştı. Adet 1 gün geçince de kanda çıkmıştı.

Lekelenmeniz bitikten sonra eğer yerleşme kanamasıyla hamilelik çıkar test yapınız

Back