• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme kanaması mı ?

Ametist_06

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Herkese merhaba kizlar 🌷
3 gün once test yaptım negatif çıktı adetime 9 gün varken. Bu sabah ruyamda korktum biraz uyanip wc girdiğimde kan geldi ve 6 gün var adetime daha. İlk defa böyle bi durumla karşılaşıyorum. Normalde 1-2 gün erken oluyordum. Korkmam gereken bi durum mu yoksa yerleşme kanaması mı ?

Herkese merhaba kizlar 🌷
3 gün once test yaptım negatif çıktı adetime 9 gün varken. Bu sabah ruyamda korktum biraz uyanip wc girdiğimde kan geldi ve 6 gün var adetime daha. İlk defa böyle bi durumla karşılaşıyorum. Normalde 1-2 gün erken oluyordum. Korkmam gereken bi durum mu yoksa yerleşme kanaması mı ?
Merhaba.
Bende gebelik planlıyorum. Geçen ay benzer durumu yaşadım. Adetime 9 gün kala kan testi yaptırmıştım negatif çıktı. 3 gün sonra yani adetime 6 gün kala pembemsi kahverengimsi bir akıntı başladı birkaç kez geldi ve durdu. Bana da yerleşmeye bağlı bir durum olabileceğini söylemişlerdi ama 3 gün sonra adet kanamam başladı. Malesef gebelik gerçekleşmedi. Bu ay umutla bekliyorum adet günümü.

Back