Yerleşme kanaması mı? Yumurtlama mı?

Ipgr15

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2022
86
41
3
28
Herkese merhaba arkadaşlar Temmuz 2-3-4 regl zamanımdı 7 temmuzda korunmasız cinsel iliski yaşadım 13-14 Temmuz gibi gece hafif kanamam geldi sulu akıntı ile karışık pembemsi açık kırmızı bir iki peçeteye sildim bir daha da gelmedi sizce bu yerleşme kanaması mi yoksa başka bir şey olabilir mi burda bir kaç kişide gördüm yumurtlama zamanı boyle kanama oluyormus bazen bu benim ilk defa oldu bu tarz bir şey basına gelen var mi acaba ?

Muhtemelen yumurtlama diye dusunuyorum. Teorik olarak 14. Gun yumurtluyor regl dongusu 28 gun olan bir kadin. O tarihlere yakin. Adet sonrasi hemen hamile kalmak teorik olarak dusuk ihtimal.

Muhtemelen yumurtlama diye dusunuyorum. Teorik olarak 14. Gun yumurtluyor regl dongusu 28 gun olan bir kadin. O tarihlere yakin. Adet sonrasi hemen hamile kalmak teorik olarak dusuk ihtimal.
Bana da öyle geliyor sanırım psikolojik olarak düşünmekten kafayı yiyeceğim çok istiyorum ya her şeyi takıyorum ne kadar takmamaya çalışsamda

Bana da öyle geliyor sanırım psikolojik olarak düşünmekten kafayı yiyeceğim çok istiyorum ya her şeyi takıyorum ne kadar takmamaya çalışsamda
Ovulasyon testi yapabilirsiniz aslinda. Ya da gun asiri iliski. Olacaktir zamani gelince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…