• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme kanaması mı yoksa kist mi

Li-moon

Guru
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2011
5.236
2.034
448
Merhaba kızlar.8 aydır bebiş istiyoruz.geçen ay adetin ikinci gününde çörek otu bal tarçına başladım.12inci günü bıraktım.şimdi adetime 6-7 gün var.dün pembe-kahverengi akıntı geldi.bugünde hala devam ediyor.kahverengi bazen sulandırılmış kan gibi.önce acaba hamileyimde Yerleşme kanaması mı oluyor dedim ama sonradan aklıma geldi,yoksa kist vs bişey mi vardıda çörek otu karışımı işe yaradı?bu arada adetlerim çok düzenlidir.fikirlerinize ihtiyacım var kızlar

Yerlesme kanamasi olabilir ama bunun icin adetin gecikmesini beklemelisiniz. Kistler öyle hemen kanama yapmaz.

kimine göre değişiyor canım ya benim şakır şakır adet gibi olupta yerleşme olan arkadaşlarım var.
ama ara kanama da olabilir.bazen bu kürler ara kanama yapıyor.ben soğan kürü yaptığımda 19günde adet olmuştum.
bi kaç güne belli olur.ve inşallah yerleşmedir.

kimine göre değişiyor canım ya benim şakır şakır adet gibi olupta yerleşme olan arkadaşlarım var.
ama ara kanama da olabilir.bazen bu kürler ara kanama yapıyor.ben soğan kürü yaptığımda 19günde adet olmuştum.
bi kaç güne belli olur.ve inşallah yerleşmedir.
Âmin canım ya inşallah Öyledir.çok korkuyorum kanama çoğalırsa diye.inşallah çoğalmaz

Arkadaşlar merhaba,
herkese bilgi olsun diye yazmak istedim. .
bende kanamanın sebebi bal-çörekotu -tarçınmış..
dün sabah içtim hala akşama kadar kanama oldu ve siyah siyah yine..
ama akşam içmedim ve bu sabahta içmedim kanamam kesildi..
bu demek oluyor ki bu karışım ciddi anlamda yumurtalıkları etkileyen birşey.
bu kanama iyi birşey mi kötü birşey mi bilemedim .. ama siyah siyah olduğuna göre belkide içeride birikmiş birşeyler temizliyor.. belkide kistimi temizledi.bende 3 cm endometriosiz var...
bilemiyorum ama kesmek zorunda kaldım şimdi ..
doktora gitmeme 15 gün kala tekrar başlıcam en azından ultrasona girmeye yakın bir zamansa kullanırsam etkisini
ekranda görürüz.

bu karışımı yeni kullanacakların bilgisine.
bak canım bi arkadaşa da olmuş.merak edip araştırdım.
ama herkesin aynı olcak diye birşey yok.
umarım seninki bebiştendir.

bak canım bi arkadaşa da olmuş.merak edip araştırdım.
ama herkesin aynı olcak diye birşey yok.
umarım seninki bebiştendir.
Çok teşekkür ederim canım.benimkisi lekelenmeyi geçti canım.kırmızı kan geliyor ama adet miktarından az.bilmiyorumki bu gelen ne :(

kızlar merhaba benim yumurtam pazartesi çatladı bugün perşembe ve bende kırmızı kan geldi peçeteye silince acaba yerleşme kanaması bu kadar erken olur mu ya da kahverengimsi veya pembemsi olması gerekmiyor mu benimki kırmızı
geçen ay kimyasal geçirdim bir kere adet gördüm sonra 10.gün pozitifti değerlendirdik Aslında ovulasyon biraz erken oldu benim normalde 18.-21. günler arası olurdu Şimdi bu yaşadığım kanamanın yerleşme kanaması olması ihtimali var mı yoksa benim yaşadığım bir sorun mu
bilgisi olan var mı?

Back