- Konu Sahibi SeyitinSelveri
-
Kızlar acil!!!
Adetime 4 gün kala pembe bi akıntı geldi. Sulu kan gibi, bundan önce böyle bi durum yaşamadım. Bugün ise gelen giden yok devam etmedi, adetime 3 gün kaldı. Sizce yerleşme kanaması mi yoksa 1-2 gün sonra adetim gelir mi? :) dünden beri adet olacakmış gibi sancım da var..
benimde aynı senin gibi oldu. adetime 4 gün kala sulu kan gibi akıntım oldu ama çok az oldu. kesildi. sonraki gün kahverengi akıntım oldu kesildi. dünde yine aynı. bugünde ara ara sancım oluyor. adetime 2 gün var. inşallah gebelik belirtisi olur ikiminde hayırlısı ile.
amin canım hayırlısı ile, benim dün pembe akıntım geldi ama devamında kahverengiye dönmedi bitti.. sancın nasıl peki? adet sancısı gibi mi her an adet olacakmış gibi..
Merhaba minacım adet oldun mu bu olaydan sonrabenimde aynı senin gibi oldu. adetime 4 gün kala sulu kan gibi akıntım oldu ama çok az oldu. kesildi. sonraki gün kahverengi akıntım oldu kesildi. dünde yine aynı. bugünde ara ara sancım oluyor. adetime 2 gün var. inşallah gebelik belirtisi olur ikiminde hayırlısı ile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?