Yerleşme kanaması mı yoksa başka birşey mi ? 🙏

mawi1621

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2024
21
2
1
27
Merhabalar hayırlı ramazanlar dilerim öncelikle. İlginç bı durum yaşadım sizlerinde deneyimlerinizi okumak isterim. Son ilişki tarihim 14 Şubat fakat 14 Şubat'ta da orta gebe kalma şansı yazıyor takvimde eşimle korunmuyoruz 1 oğlumuz war. Sperm 72 saat canlı kalabiliyor 3 gün sonrada yumurtlama günüme denk geliyordu. Martın 10'unda regil olmam gerekirken 5 Mart'ta oldum ikinci kez başıma geliyor ilk oğlumda böyle bişey başıma geldi asla erken olmazdım geç olurdum iki gün falan. Yanlız kanama değil desemde yeridir çünkü regilim 3 gün surmezdi 3 gün sonra 3 gün ard Arda kahwerengi lekelenme gördüm 11,12,13 Mart'ta herhangi bir lekelenme yaşamadım fakat ayın 14 ünde ve 16 sında tekrar lekelenme gördüm 02.05 de idrar yaparken kahverengi bişey geldi peceteyle sildigimde kahverengi leke geldi. Bu durumu yaşayan War mi henüz bı hastaneye gitmedim okuduğum da internette üstüne görme yazıyor belimde iğne ağrısı gibi ağrılar yaşıyorum ara ara ayaklarımı karnıma doğru cektigimde bazen sol nazende sağ kasığımda hafif iğne batması gibi ağrı oluyor test yaptım böyle çıktı.

Eklentiler

• Screenshot_20241118-160620.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 32
Bu ay benimde başıma böyle bişey geldi hayatımda ilk kez erken oldum gibi bişey oldu ve farklıydı tabi ben yumurtlama tarihi değerlendirdim hep çok istiyorum inşallah vardır ilk gebeliğim kalp durması sonucu kürtaj oldu. Sizinde var gibi duruyor testte bariz belli tabi markaya göre bazen yalancı pozitif çıkıyor ama dediklerinize bakınca olması daha büyük ihtimal bence testte böyle çıkan kanda hayli hayli çıkar bir kan testi verin yarin

Biz degerlendirmedik ama 72 saat sperm canlı kaldığı için yumurtlama gününe denk geldi bugün kan werdim alttan muayene etti doktor kan sonucumu bekliyorum 5 haftalık gibi duruyor dedi bakalım beta düşük çıkarsa sağlıksız gebelik olarak karsiliycam dedi eğer 5 haftalık gebeliği tamamlayacak bı degerse normal olarak karsiliycam dedi rabbim sizlere de nasip etsin inşallah benim bı oğlum War eğer olursada bize sürpriz olur planlı bı gebelik değildi.

Benimde ilk gebeliğim planlı değildi şansa yumurtlamaya denk gelmişti. Hayırlısı olsun inşallah sağlıklı bir gebelik olur. Yalnız hcg yi düşük bulup kürtaj vs derse doktorunuz şayet başka bir doktora gözükün yinede çünkü hcg bin oranından çok artışı daha önemli bilirsiniz zaten. İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız

Ewet haklısınız kan verdiğim değerim yüksek fakat alttan muayene etmişti bir şey göremedim dedi bu durumu bu şekilde yaşadınız mı?

Ewet haklısınız kan verdiğim değerim yüksek fakat alttan muayene etmişti bir şey göremedim dedi bu durumu bu şekilde yaşadınız mı?
Tam 6 haftada gitmiştim alttan bakmıştı doktor kese yolk kesesi görünmüştü ama bebek küçük olduğu için göremedi 5 gün sonra yeniden çağırdı bebeği gördüğünü kalp atışını gördüğünü ama çok küçük olduğunu cihaz kötü olduğu için tam birebir netlik alamamıştı zaten o ara tayin durumundan ötürü taşınma durmumuz vardı başka şehire taşıdığımız şehirde 4 hafta sonra kalp atışı duymak için gittiğimde kalbinin durduğunu öğrendim 6+5 te kalp atışı durmuş gelişmemiş ama kese gelişmişti. Ama bu herkeste aynı olacak diye bir durum yok tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…