İnş güzel müjdeler alırsınızBu ay umidim yok. Hiç bebegim de yok. Nasip olur insallah
Geç döllenme olabilir canım kanda test yap çıkar inşaallah pozitiftirİnş güzel müjdeler alırsınız❣alırız hepimiz anne adayları olarak Benimde bir sorum olucak güzel bayanlar yumurtlama dönemini degerlendirdik! Fakat bir hafta sonda ! Yani adette !4 gün kala lekelenmelerim oldu hafif uçuk pembe ve çok koyu kokusuz kahve rengi ! Damla peçeteye Silicek kadar ! 4 gün sürdü ara ara sildikçe ! Şuna adetim 5 gün geçiyor ! Ama bir hafta dır bel agrısı sırt agrısı çekiyorum karnımda şişlik sanki arada batmalar ! Evde yapıyorum çıkmıyor ! Adette bir 1 gün kala yaptım çıkmadı ! Kan testti de yaptırmadım ! Bayanlar sizce nedir ?
İnşGeç döllenme olabilir canım kanda test yap çıkar inşaallah pozitiftir
Bat ne zmn cnm yerlesme kanmasi olabilir. Rabbim nasip eder insallah hayirlisiyla beklemek zor..Bana da yardımcı olacak var mı acaba adetime en az 10 gün varken küçük bir damla pembe leke geldi kesildi ertesi gün çok açık kahverengi leke geldi ve şimdi de normal akıntıya dönüştü göğüs hassasiyeti sağ tarafimda damar atması kasık ağrısı falan da var ilk defa böyle erken şeyler yaşıyorum 7yildir çocuk istiyoruz 1oglum var 2.si olmuyor olmuş olabilir mi ne zaman test yapmalıyım
22 Aralık adet günüm ben 17. Günde leke gördüm ve kesildi oğlumda hiç belirti yaşamamıştım bu sefer beklediğim için herhalde herşeyi hissediyorumBat ne zmn cnm yerlesme kanmasi olabilir. Rabbim nasip eder insallah hayirlisiyla beklemek zor..
Ooo bayağı gecmis cnm test yapmadinmi22 Aralık adet günüm ben 17. Günde leke gördüm ve kesildi oğlumda hiç belirti yaşamamıştım bu sefer beklediğim için herhalde herşeyi hissediyorum
22 araliktan bu yana 20 gun olmus valla ben bi gun gecse suphelenip test yapiyorum22 Aralık adet günüm ben 17. Günde leke gördüm ve kesildi oğlumda hiç belirti yaşamamıştım bu sefer beklediğim için herhalde herşeyi hissediyorum
Yok yapmadım belli olur mu acaba22 araliktan bu yana 20 gun olmus valla ben bi gun gecse suphelenip test yapiyorum
Olir tabi cnmYok yapmadım belli olur mu acaba
Ben çarşambaya kadar beklicem 7 yıldır test yapıp negatif görmekten yildimOlir tabi cnm
Bilirim o hayal kirikligini rabbim nasip eder insallah cnm hayirli zamandaBen çarşambaya kadar beklicem 7 yıldır test yapıp negatif görmekten yildim
Aminn cümlemize canımBilirim o hayal kirikligini rabbim nasip eder insallah cnm hayirli zamanda
Hangi testten yaptınız ogrenebilirmiyim ?Yüklediğim fotoğrafa alıntı yaptım sandım. İyki söylediniz hemen atıyorum
Çubuk ve kaset tipi, yeni tarihli de yaptımHangi testten yaptınız ogrenebilirmiyim ?
Bende alicaktimds ondan sordum markasini canımÇubuk ve kaset tipi, yeni tarihli de yaptım
Hee ok. Larubaik yazamadım :) toplu ucuza almıştımBende alicaktimds ondan sordum markasini canım
Tamam canım saolasinHee ok. Larubaik yazamadım :) toplu ucuza almıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?