• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme kanaması mı yaşıyorum kızlar acil yardım?

senemsls

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2024
2
0
1
25
Kızlar merhaba. Ben 9 aralıkta bebeğimin kalbi 9.haftada durma sebebiyle kürtaj oldum. Kürtajdan sonra ilk kanamalar oldu 2 3 gün kadar sürdü. 40 gün hiç kanamam olmadı. Adetimde çok yoğun olmadı. Şimdi ise adetimi beklerken pembe bir lekelenme başladı ve pembe kahverengi karışık gelmeye başladı. İlk gebeliğimde yerleşme kanaması yaşamadığım için bilmiyorum çokta heveslenmek istemiyorum açıkçası. Pembe başladı pembe kahverengi devam ediyor ve yoğun değil pedin bazı yerlerinde bulunuyor. Adete kendini çevirir mi yoksa bu yerleşme kanaması mıdır?

Kanamanız bugün başladıysa yarın akşama kadar takibini yapın bence bakalım adete mi dönecek yoksa keslecek mi eğer kesilirse yerleşme diye düşünmeye başlayabiliriz bu arada çok geçmiş olsun

Kanamanız bugün başladıysa yarın akşama kadar takibini yapın bence bakalım adete mi dönecek yoksa keslecek mi eğer kesilirse yerleşme diye düşünmeye başlayabiliriz bu arada çok geçmiş olsun
Merhaba ben de az önce leke gördüm adetime daha 5 gün var yerleşme mi yoksa adet mi nasıl anlayacam

Sarece bir nokta akıntıyla karışık bir leke gördüm klomen kullanmıştım tutmadı mı acaba korkuyorum ne yapabilirim yardımcı olur musunuz

Kizlar benimde sorum olucak kafam çok karıştı eşimle 13 aydır korunmuyoruz çocuk istiyoruz adetim gece kahve rengi akıntı seyklinde geldi ertesi günü normal geldiği toplam 2 gün normal kanama yaşadım ve dünle bugün çok koyu renkde kahve rengi akıntım var leke şeklinde yardımcı olursanız sevinirim

Ve adet ağrısına benzer ağrım Yok adetim 4 cu gecikmede yaşadım bunları
Gün olarak gecikmede mi 4.gün benim bildiğim kadarıyla yerleşme kanaması eğer geç
Döllenme değilse beklenen adett tarihinden önce geliyor. Ama yine de test yap ben de gidip test yaptıracağım

Kızlar merhaba. Ben 9 aralıkta bebeğimin kalbi 9.haftada durma sebebiyle kürtaj oldum. Kürtajdan sonra ilk kanamalar oldu 2 3 gün kadar sürdü. 40 gün hiç kanamam olmadı. Adetimde çok yoğun olmadı. Şimdi ise adetimi beklerken pembe bir lekelenme başladı ve pembe kahverengi karışık gelmeye başladı. İlk gebeliğimde yerleşme kanaması yaşamadığım için bilmiyorum çokta heveslenmek istemiyorum açıkçası. Pembe başladı pembe kahverengi devam ediyor ve yoğun değil pedin bazı yerlerinde bulunuyor. Adete kendini çevirir mi yoksa bu yerleşme kanaması mıdır
Adetdir diye dusunuyorum cunku kurtaj sonrasi adet kanamasi farkli oluyor once lekelenme seklinde basliyor sonra normal adete donuyo yani suanda aslinda rahim kendine yeni duzen olusdurmaya calisiyor ben kurtajdan iki adet donemi sonrasinda hamile kaldim bence biraz dinln dusunmemeye calis

Valla bugün benimde başladı kasik ağrısı bacak ağrısı acaba mi diyorum

Back