arkkadaşlar ağustosta 5 haftalık düşük yaptım.klomenle hamile kalabilmiştim.bu ay yine klomen kullandım adetimin 27.gününden beri tuvalette koyu pembe çok değişik bi renk ilk kez bu renk akıntım var geliyo.test yaptım negatif çıktı çok üzgünüm.ne oluyo bi fikri olan var mı?
slm canım yok gitmedim ümidim yokevde test yaptım.adetim 28 29.günündeyim.ama kafama takılan gelen pembe akıntı yavruağzı renginde çok farklı bi renk ilk kez karşılaştım kafam çok karışık....
saol cümlemize Allah yardım etsin.çok yıprandm pskolojik açıdan.hiç bi belirti yok sanmam ki bebek olsun ama neden bole hayırlısı olsun..........
canım dün test yaptım negatifti.ama adetimin 28 gün geçti yani testte çıkmaz belki.benim pembe akıntım baya yoğundu adet sandım ama dünden beri çok değişik bi renkte ve sadece tuvalette geliyo.
ala ala cok ilginc ilk defa duyorum böyle birsey cnm...hmm ama bazilarindada önce negativ sonra tekrar positiv de cika biliyor
cnm en iyisi sen hemen bir doktora gözuk yarinn hemen..
Idrar testinde yanılma olabilir kan testi yaptır bence
canım adetimden 28 gün geçmedi yani reglmden sayarsak 28.gündeyim evdeki testlerde çıkmayabilir.ama bilmiyorum ne zor şeylermiş valla başa gelmeden anlamazdım
canım adetimden 28 gün geçmedi yani reglmden sayarsak 28.gündeyim evdeki testlerde çıkmayabilir.ama bilmiyorum ne zor şeylermiş valla başa gelmeden anlamazdım
cnm ben seni suan cok iyi anliyorum cunkii bende gecen sene bir Dusuk yasamisdim keseyi görmustuk sadece
Ve Allahima sukurler olsun tekrar Hamile kaldim ama bende acik kahw, bir leke gelmisdi cnm seninkisnni suan ilk defa duyudm yanio wc gidince diyorsun oluyor.
ama sen bence hemen Panikleme bakalim bi kac gun bekliyor bazi kisilerde positif cika biliyor en iyisi doktor cnm
biraz daha bekliyim bakalım adetim gelmezse böle devam ederse giderm.renk çok ilginç ilk kez gördm merak ettm böle bişe yaşayan var mı..napalım destek oluyorz işte birbirimize züğürt tesellisi:)cvp veren herkese teşekkür ederim...
ala ala cok ilginc ilk defa duyorum böyle birsey cnm...hmm ama bazilarindada önce negativ sonra tekrar positiv de cika biliyor
cnm en iyisi sen hemen bir doktora gözuk yarinn hemen..
cnm bence kafani karistirmadan bir gözuk derim hemen randevu al bakalim sonuclar ne olcak..!
EVET bazilari diyor misal pembesi bi yerlesme kani diyorlar herkezde ayri bazilarinda ise kahwerengi bir Leke cnm,,
bence sen hemen bi doktora git bakalim panik yapma haktan hayirlisini dile cnm ..gecmis olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?