• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yerleşme kanaması mı yardım.........

nazo84

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2011
28
0
36
Çorum
arkkadaşlar ağustosta 5 haftalık düşük yaptım.klomenle hamile kalabilmiştim.bu ay yine klomen kullandım adetimin 27.gününden beri tuvalette koyu pembe çok değişik bi renk ilk kez bu renk akıntım var geliyo.test yaptım negatif çıktı çok üzgünüm.ne oluyo bi fikri olan var mı?

arkkadaşlar ağustosta 5 haftalık düşük yaptım.klomenle hamile kalabilmiştim.bu ay yine klomen kullandım adetimin 27.gününden beri tuvalette koyu pembe çok değişik bi renk ilk kez bu renk akıntım var geliyo.test yaptım negatif çıktı çok üzgünüm.ne oluyo bi fikri olan var mı?

selam cnm öncelikle panik yapma derim doktora gittinmi???
Bence bir Doktoruna görun sen hemen umutsizlige kapilma cnm
Ins yoktur kotu birsey.

Son düzenleme:
canımmm ılac kullanıyosun bu konuda bılqım yok ama zaman kaybetmeden bı doktora qozuk derım belkı onemlı bıse vardır belkıde hamıssındır hem bebısın varsa bıle oqrenmıs olursun :17:

slm canım yok gitmedim ümidim yok:(evde test yaptım.adetim 28 29.günündeyim.ama kafama takılan gelen pembe akıntı yavruağzı renginde çok farklı bi renk ilk kez karşılaştım kafam çok karışık....

slm canım yok gitmedim ümidim yok:(evde test yaptım.adetim 28 29.günündeyim.ama kafama takılan gelen pembe akıntı yavruağzı renginde çok farklı bi renk ilk kez karşılaştım kafam çok karışık....

cnm bence kafani karistirmadan bir gözuk derim hemen randevu al bakalim sonuclar ne olcak..!
EVET bazilari diyor misal pembesi bi yerlesme kani diyorlar herkezde ayri bazilarinda ise kahwerengi bir Leke cnm,,
bence sen hemen bi doktora git bakalim panik yapma haktan hayirlisini dile cnm ..gecmis olsun

saol cümlemize Allah yardım etsin.çok yıprandm pskolojik açıdan.hiç bi belirti yok sanmam ki bebek olsun ama neden bole hayırlısı olsun..........

saol cümlemize Allah yardım etsin.çok yıprandm pskolojik açıdan.hiç bi belirti yok sanmam ki bebek olsun ama neden bole hayırlısı olsun..........

canım ılla belırtı olcak dıye bısey yok sımdı sen bı duüşük yasamıssın dıyede korkuyosun bı belırtı yasasan bıle ummadıqın ıcın yasamıyo qıbıde qelebılırsın ıns hamıssındır yerlesme kanaması dedıqın qıbı oluyo ama ılac kullandıqın ıcın bılemıcem ıns hamıssındır bu ay herkeze uqrlu qelır ıns ya

Son düzenleme:
Merhaba canım bende yaklaşık 7 aylık hamileyim bendede butarz kanamalar olmuştu adet oldum sanıyordum ama yok adette tam olamıyordum doktora gittim ve hamile olduğumu öğrendim :1:benimki 1-2 gün çok açık pembe daha sonra ki günlerde ise koyu kahve şeklinde geldi bence sen hemen doktora git yada evde test yap

canım dün test yaptım negatifti.ama adetimin 28 gün geçti yani testte çıkmaz belki.benim pembe akıntım baya yoğundu adet sandım ama dünden beri çok değişik bi renkte ve sadece tuvalette geliyo.

canım dün test yaptım negatifti.ama adetimin 28 gün geçti yani testte çıkmaz belki.benim pembe akıntım baya yoğundu adet sandım ama dünden beri çok değişik bi renkte ve sadece tuvalette geliyo.

ala ala cok ilginc ilk defa duyorum böyle birsey cnm...hmm ama bazilarindada önce negativ sonra tekrar positiv de cika biliyor
cnm en iyisi sen hemen bir doktora gözuk yarinn hemen..

ala ala cok ilginc ilk defa duyorum böyle birsey cnm...hmm ama bazilarindada önce negativ sonra tekrar positiv de cika biliyor

canım adetimden 28 gün geçmedi yani reglmden sayarsak 28.gündeyim evdeki testlerde çıkmayabilir.ama bilmiyorum ne zor şeylermiş valla başa gelmeden anlamazdım:(

canım adetimden 28 gün geçmedi yani reglmden sayarsak 28.gündeyim evdeki testlerde çıkmayabilir.ama bilmiyorum ne zor şeylermiş valla başa gelmeden anlamazdım:(

cnm ben seni suan cok iyi anliyorum cunkii bende gecen sene bir Dusuk yasamisdim keseyi görmustuk sadece
Ve Allahima sukurler olsun tekrar Hamile kaldim ama bende acik kahw, bir leke gelmisdi cnm seninkisnni suan ilk defa duyudm yanio wc gidince diyorsun oluyor.
ama sen bence hemen Panikleme bakalim bi kac gun bekliyor bazi kisilerde positif cika biliyor en iyisi doktor cnm

bayada gecmis hani senin regelin ins yerlesme kanamasidir cnm simdi bebek olusunca daha yeni gozukmeye bilir testlerde..
ben gecen sene 6 tane test yapmisdim en sonunda coook ama cok silinik bir pembeydiii onu hatirliyorum daha cnm bakalim cnm
hayirlisi olsun Rabbim herseyi biliyor Saatini Vaktini sen merak etme..Kafana takma piskolojin nide fazLa bozma derim cnm

cnm ben seni suan cok iyi anliyorum cunkii bende gecen sene bir Dusuk yasamisdim keseyi görmustuk sadece
Ve Allahima sukurler olsun tekrar Hamile kaldim ama bende acik kahw, bir leke gelmisdi cnm seninkisnni suan ilk defa duyudm yanio wc gidince diyorsun oluyor.
ama sen bence hemen Panikleme bakalim bi kac gun bekliyor bazi kisilerde positif cika biliyor en iyisi doktor cnm

biraz daha bekliyim bakalım adetim gelmezse böle devam ederse giderm.renk çok ilginç ilk kez gördm merak ettm böle bişe yaşayan var mı..napalım destek oluyorz işte birbirimize züğürt tesellisi:)cvp veren herkese teşekkür ederim...

biraz daha bekliyim bakalım adetim gelmezse böle devam ederse giderm.renk çok ilginç ilk kez gördm merak ettm böle bişe yaşayan var mı..napalım destek oluyorz işte birbirimize züğürt tesellisi:)cvp veren herkese teşekkür ederim...

rica ederim cnm evet bekle bakalim sen biraz ama fazla bekleme derimm en iyisini doktor bilir cnm onlar hemen anlar,
Testlere fazla güvenme yaniltada biliyor hani, tekrardan gecmis olsun.

canım aynısı bende oldu cuma günü pembe akıntım geliyodu peçeteye sadece bende çok ümitlenmiştim ama bugün hastalandım :( ama bu umut okadar kötü bişey i hala umudum var acaba üstünemi görüyorum diyorum çünkü normalde çok ağrım olur bugün yok :(

arkadaşlar çocukistiyoruz adetime 9 gün var dün kahverengi leke geldi bi dahada gelmedi yerleşme kanaması olabilir mi bu

cnm bence kafani karistirmadan bir gözuk derim hemen randevu al bakalim sonuclar ne olcak..!
EVET bazilari diyor misal pembesi bi yerlesme kani diyorlar herkezde ayri bazilarinda ise kahwerengi bir Leke cnm,,
bence sen hemen bi doktora git bakalim panik yapma haktan hayirlisini dile cnm ..gecmis olsun

adetime 10 günvar dün kahverengi leke geldi bi daha da gelmedi acaba yerleşme kanı mı hamilemiyim sizce

Back