- 31 Ocak 2022
- 38
- 5
-
- Konu Sahibi Buseeligamze
Birsey göremedim yerleşme kanaması bildiğim kadarıyla kırmızı olmaz kahverengi olur uzunda surmezarkadaşım için yazıyorum. adet günü gelmiş ama adet yok pembe akıntı var 3gundur sizce gebelik olabir mi? testlerine bakar mısınız? şimdiden teşekkür ederim
Fotoğrafa dikkatli bakınca gorunuyo ama çok çok silik. Ayrıca yerleşme kanaması açık pembe renktede olabilir. Bikac gün bekleyip adet gelmezse testi tekrar etsin bencearkadaşım için yazıyorum. adet günü gelmiş ama adeti gelmiyor. sadece cok acik renkte pembe akıntı var 3gundur damla damla geliyormuş. sizce gebelik olabir mi? testlerine bakar mısınız? şimdiden teşekkür ederim
çok teşekkür ederim yarın kan verse çıkar dimiFotoğrafa dikkatli bakınca gorunuyo ama çok çok silik. Ayrıca yerleşme kanaması açık pembe renktede olabilir. Bikac gün bekleyip adet gelmezse testi tekrar etsin bence
Adeti ne kadar geciktiçok teşekkür ederim yarın kan verse çıkar dimi
adet gecikmesi olmadi normal adet gününde ağrısız sadece çok açık pembe lekelenme oluyor kanama yokAdeti ne kadar gecikti
Hmm o zaman beklesin bikac gün garanti olması adına yine gelmezse kan versinadet gecikmesi olmadi normal adet gününde ağrısız sadece çok açık pembe lekelenme oluyor kanama yok
Yerlesme kanamasi mi bilmiyorum ama benim de 9 gun gecikti reglim. Son 2 gundur sulu pembe renk akinti geliyir. Ama her wc ye gittigimde tuvalet kagidina geliyor az da olsa. Bu gece yapicam test.Fotoğrafa dikkatli bakınca gorunuyo ama çok çok silik. Ayrıca yerleşme kanaması açık pembe renktede olabilir. Bikac gün bekleyip adet gelmezse testi tekrar etsin bence
sprial varsa ondan olabilir adet oluyor olabilirsin çünkü yerlesme kanamasi adette veya önce gelirmiş canımYerlesme kanamasi mi bilmiyorum ama benim de 9 gun gecikti reglim. Son 2 gundur sulu pembe renk akinti geliyir. Ama her wc ye gittigimde tuvalet kagidina geliyor az da olsa. Bu gece yapicam test.
9 günde baya olmuş senin yumurtlama takip ettin mi belki geç döllenme falan olabilir. Öyle değilse de adet sokuluyodur canm.Yerlesme kanamasi mi bilmiyorum ama benim de 9 gun gecikti reglim. Son 2 gundur sulu pembe renk akinti geliyir. Ama her wc ye gittigimde tuvalet kagidina geliyor az da olsa. Bu gece yapicam test.
9 günde baya olmuş senin yumurtlama takip ettin mi belki geç döllenme falan olabilir. Öyle değilse de adet sokuluyodur canyumurta takibi yapmadim. Ovulasyonda kotunmasiz cinsel birliktelik oldu esimle. Bebek dusunuyoruz. Dun kahverengi bir akinti oldu ufak. Sonra acik pembe akinti az az bugun de devam ediyir. Sabaha test yapicam. Bakalim. Hayirlisi ne ise o olsun insallah.
sabah test yaptım negatif.9 günde baya olmuş senin yumurtlama takip ettin mi belki geç döllenme falan olabilir. Öyle değilse de adet sokuluyodur canm.
Benim de şuan bu şekil de bende bugün olurdum diyodum olmadım sonucunu yazarmisiniz merak ettim hayırlısı olsun inşAllahYerlesme kanamasi mi bilmiyorum ama benim de 9 gun gecikti reglim. Son 2 gundur sulu pembe renk akinti geliyir. Ama her wc ye gittigimde tuvalet kagidina geliyor az da olsa. Bu gece yapicam test.
Benimde aynı öyle oldu 4 gün geciktim. Yaklaşık 11 gün önce ilişki olmuştu eğer tuttuysa o zaman tutmuştur ondan sonrada denedik ama ilk gün 11 gün önce oldu. Adet olmadım ama lekelenme geliyor. Adet desem değil adet olsa sökülùrdü direkt diyorum ama siz ne yaptınız şu an nasıl durum ?Yerlesme kanamasi mi bilmiyorum ama benim de 9 gun gecikti reglim. Son 2 gundur sulu pembe renk akinti geliyir. Ama her wc ye gittigimde tuvalet kagidina geliyor az da olsa. Bu gece yapicam test.
Yeni gordum mesajinizi kusura bskmayin. Sonrasinda regl oldum. Bugun de kadin dogum' a gittim. O da tupbebek bolumune sevk etti. Gelecek regli bekliycem.Benimde aynı öyle oldu 4 gün geciktim. Yaklaşık 11 gün önce ilişki olmuştu eğer tuttuysa o zaman tutmuştur ondan sonrada denedik ama ilk gün 11 gün önce oldu. Adet olmadım ama lekelenme geliyor. Adet desem değil adet olsa sökülùrdü direkt diyorum ama siz ne yaptınız şu an nasıl durum ?