yerlesme kanamasi mi? testlere bakarmisiniz?

Buseeligamze

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2022
38
5
arkadaşım için yazıyorum. adet günü gelmiş ama adeti gelmiyor. sadece cok acik renkte pembe akıntı var 3gundur damla damla geliyormuş. sizce gebelik olabir mi? testlerine bakar mısınız? şimdiden teşekkür ederim😍

Eklentiler

• Screenshot_20220131-152105_WhatsApp.jpg
    Screenshot_20220131-152105_WhatsApp.jpg
    76,5 KB · Görüntüleme: 1.670
  • Screenshot_20220131-152905_WhatsApp.jpg
    Screenshot_20220131-152905_WhatsApp.jpg
    118,1 KB · Görüntüleme: 1.741
  • Screenshot_20220131-153407_WhatsApp.jpg
    Screenshot_20220131-153407_WhatsApp.jpg
    75,3 KB · Görüntüleme: 1.794
  • Screenshot_20220131-153359_WhatsApp.jpg
    Screenshot_20220131-153359_WhatsApp.jpg
    105,1 KB · Görüntüleme: 1.620
Son düzenleme:
arkadaşım için yazıyorum. adet günü gelmiş ama adet yok pembe akıntı var 3gundur sizce gebelik olabir mi? testlerine bakar mısınız? şimdiden teşekkür ederim😍
Birsey göremedim yerleşme kanaması bildiğim kadarıyla kırmızı olmaz kahverengi olur uzunda surmez

arkadaşım için yazıyorum. adet günü gelmiş ama adeti gelmiyor. sadece cok acik renkte pembe akıntı var 3gundur damla damla geliyormuş. sizce gebelik olabir mi? testlerine bakar mısınız? şimdiden teşekkür ederim😍
Fotoğrafa dikkatli bakınca gorunuyo ama çok çok silik. Ayrıca yerleşme kanaması açık pembe renktede olabilir. Bikac gün bekleyip adet gelmezse testi tekrar etsin bence

Fotoğrafa dikkatli bakınca gorunuyo ama çok çok silik. Ayrıca yerleşme kanaması açık pembe renktede olabilir. Bikac gün bekleyip adet gelmezse testi tekrar etsin bence
Yerlesme kanamasi mi bilmiyorum ama benim de 9 gun gecikti reglim. Son 2 gundur sulu pembe renk akinti geliyir. Ama her wc ye gittigimde tuvalet kagidina geliyor az da olsa. Bu gece yapicam test.

Yerlesme kanamasi mi bilmiyorum ama benim de 9 gun gecikti reglim. Son 2 gundur sulu pembe renk akinti geliyir. Ama her wc ye gittigimde tuvalet kagidina geliyor az da olsa. Bu gece yapicam test.
9 günde baya olmuş senin yumurtlama takip ettin mi belki geç döllenme falan olabilir. Öyle değilse de adet sokuluyodur canm.

9 günde baya olmuş senin yumurtlama takip ettin mi belki geç döllenme falan olabilir. Öyle değilse de adet sokuluyodur canyumurta takibi yapmadim. Ovulasyonda kotunmasiz cinsel birliktelik oldu esimle. Bebek dusunuyoruz. Dun kahverengi bir akinti oldu ufak. Sonra acik pembe akinti az az bugun de devam ediyir. Sabaha test yapicam. Bakalim. Hayirlisi ne ise o olsun insallah.

Benim de şuan bu şekil de bende bugün olurdum diyodum olmadım sonucunu yazarmisiniz merak ettim hayırlısı olsun inşAllah

Benimde aynı öyle oldu 4 gün geciktim. Yaklaşık 11 gün önce ilişki olmuştu eğer tuttuysa o zaman tutmuştur ondan sonrada denedik ama ilk gün 11 gün önce oldu. Adet olmadım ama lekelenme geliyor. Adet desem değil adet olsa sökülùrdü direkt diyorum ama siz ne yaptınız şu an nasıl durum ?

Benimde aynı öyle oldu 4 gün geciktim. Yaklaşık 11 gün önce ilişki olmuştu eğer tuttuysa o zaman tutmuştur ondan sonrada denedik ama ilk gün 11 gün önce oldu. Adet olmadım ama lekelenme geliyor. Adet desem değil adet olsa sökülùrdü direkt diyorum ama siz ne yaptınız şu an nasıl durum ?
Yeni gordum mesajinizi kusura bskmayin. Sonrasinda regl oldum. Bugun de kadin dogum' a gittim. O da tupbebek bolumune sevk etti. Gelecek regli bekliycem.

X