Herkese merhaba en son 8 Ekim tarihinde adet gördüm. Normalde beklediğim adet tarihi 17 Kasım fakat 2 gündür çok az bir şekilde sadece sildiğimde gördüğüm kahverengi lekelenmelerim var. Normal görülen adetten çok farklı çok azıcık karın ağrısı ve belimde az bir ağrım oluyor en fazla 5 dakika sonra geçiyor. Affınıza sığınarak söylüyorum ki eşimle korunmuyoruz çekilme yöntemi kullanıyoruz. Yerleşme kanaması olabilir mi bu
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yerleşme kanaması mı ? Tecrübelerinize ihtiyacım var 🌸
- Konu Sahibi mmlktsvds
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Şu durumun aynısı birebir şu an yaşıyorum 2 de çocuğum var ikinci 22 aylık ve 17 Kasım beklenen adet tarihim. Çok düzenli gidiyordu o yüzden korka korka günümü beklicem çook silik 3 gün geldi ve bitti çok stres oldum 3 çocuğa h hazır değilim
Herkese merhaba en son 8 Ekim tarihinde adet gördüm. Normalde beklediğim adet tarihi 17 Kasım fakat 2 gündür çok az bir şekilde sadece sildiğimde gördüğüm kahverengi lekelenmelerim var. Normal görülen adetten çok farklı çok azıcık karın ağrısı ve belimde az bir ağrım oluyor en fazla 5 dakika sonra geçiyor. Affınıza sığınarak söylüyorum ki eşimle korunmuyoruz çekilme yöntemi kullanıyoruz. Yerleşme kanaması olabilir mi bu
- 12 Kasım 2022
- 1
- 10
- 1
- 23
Bnde yaşadım bence hamile sinizHerkese merhaba en son 8 Ekim tarihinde adet gördüm. Normalde beklediğim adet tarihi 17 Kasım fakat 2 gündür çok az bir şekilde sadece sildiğimde gördüğüm kahverengi lekelenmelerim var. Normal görülen adetten çok farklı çok azıcık karın ağrısı ve belimde az bir ağrım oluyor en fazla 5 dakika sonra geçiyor. Affınıza sığınarak söylüyorum ki eşimle korunmuyoruz çekilme yöntemi kullanıyoruz. Yerleşme kanaması olabilir mi bu
Ağzınızdan bal damlıyor çok ümitlenmek istemiyorum aslında ama yarın adet günüm bakalım hayırlısıBnde yaşadım bence hamile siniz
Benimde tam 3 gün sürdü yarını bekliyoruz sabırla hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inşallahŞu durumun aynısı birebir şu an yaşıyorum 2 de çocuğum var ikinci 22 aylık ve 17 Kasım beklenen adet tarihim. Çok düzenli gidiyordu o yüzden korka korka günümü beklicem çook silik 3 gün geldi ve bitti çok stres oldum 3 çocuğa h hazır değilim
- 14 Kasım 2022
- 68
- 8
- 1
- 29
Merhaba! Sonucunuz nedir hamile misinizMerhaba arkadaşlar bir ay oldu adetim gecikti test yaptım çıkmadı iki gündür de silinirken ufak pembemsi lekelenme oluyor nolur bir fikri olan var
hanımlar merhaba geçen ay regl tarihimi unuttugumdan bu ay ne zaman olacagim bilmiorum ama 20 li tarihlerdir diye tahmin ediorum .reglim düzenlidir asla gecikme olmaz bir hafta once peceteye gelen pembelik geldi kesildi simdide 3 gundur ilk gun belli olacak sekilde diger gun ve saatlerce belli belirsiz kahverengi skinti gelmekte bugun beta yaptirdim 2.39 cikti 5 deger alti gebelik yok deniyor fakat erken oldugu icin boyle cikar mi suphe icerisindeyim baska belirti yok sadece hafif baş agridi ve bacak agrisi disinda lutfen yardim
- 14 Kasım 2022
- 68
- 8
- 1
- 29
Bilmiyorum canim teste çıkmıyor randevu aldım 28 de gidicem doktora ama akıntılı kanamam devem ediyor sadece peceteye bulaşanMerhaba! Sonucunuz nedir hamile misiniz
Bi kaç gün sonra bidaha yaptır yeniyse çıkmıyor benim adet geçtikten 20 gün sonra çıktı her seferinde 1.20 2.0 çıkıyorduhanımlar merhaba geçen ay regl tarihimi unuttugumdan bu ay ne zaman olacagim bilmiorum ama 20 li tarihlerdir diye tahmin ediorum .reglim düzenlidir asla gecikme olmaz bir hafta once peceteye gelen pembelik geldi kesildi simdide 3 gundur ilk gun belli olacak sekilde diger gun ve saatlerce belli belirsiz kahverengi skinti gelmekte bugun beta yaptirdim 2.39 cikti 5 deger alti gebelik yok deniyor fakat erken oldugu icin boyle cikar mi suphe icerisindeyim baska belirti yok sadece hafif baş agridi ve bacak agrisi disinda lutfen yardim
Yerleşme kanamamda aynı adet gibi kasıklarım ağrıdı afedersiniz 1 gün dahi sürmedi durdu hemen 2 defa oldu 1 hafta aralıklarla ilk kızımdada aynı şekilde oldu birden çamaşırım lekeleniyordu kahverengiydi, peçeteyle aldığımda pembeydi bekleyince kahverengi oluyor şuan yine hamileyim ve yine aynı şekilde 1 hafta aralıkla 2 defa kahverengi leke geldi
Hayırlısıyla güzel haberler alırsın inşyaptiricam ama meraklandim ve belirsizlik malum :)
Bende merak ettim sonucunuzun ne olduğunu. Eğer sonuç negatif ise geçen aylardan adet geciktirici yada doğum kontrol hapı kullandıysanız bunlar da gecikmeye sebep olmuş olabilirMerhaba arkadaşlar bir ay oldu adetim gecikti test yaptım çıkmadı iki gündür de silinirken ufak pembemsi lekelenme oluyor nolur bir fikri olan var