Evde test yap yada hastaneye gidip kan ver ultrasonda çıkmaz şuan yeniyse. Kan vermen daha mantıklı.Kızlar adetten 3 gün önce peçeteye pembe akıntı gibi bir şey gelmeye başladı ve 5 gündür devam ediyor peçeteye az az sürülüyor akıntı şeklinde, yerleşme kanaması mı yaşıyorummm yoksa 5 gün gelen akıntıdan sonra regli gelen oldu mu hiç çok korkuyorum var mı yok mu bilmiyorum göğüs hassasiyetim var ve arada bir kasığıma sancı girip kayboluyor 1 gün adet gecikmem var. Hastaneye gitsem ultrasonda belli olur mu ne olduğu?
Yani gebelik değilse ney den kaynaklı olduğunu anlar mi demek istedim bazen kanama alanı bir şeyler diyorlar ya kist de pembe akıntı olabilir mi acabaEvde test yap yada hastaneye gidip kan ver ultrasonda çıkmaz şuan yeniyse. Kan vermen daha mantıklı.
Siz yaşadınız mı yerleşme kanamasıhastaneye gidin zaten gebelik testi yapılır. ultrasonda su an çıkmaz gebelik varsa bile
Hiç ayağım çekmiyor hastaneye gitmeyi sadece burda konu açıp teselli arıyorum ne olabilir diye her insanın vücudu bir değil ama işte…Kan testinde kesin çıkar canım gecikmen olmuş
Haklısınız normal değil sonuçta böyle lekelenme hayatımda hiç yaşamadım illaki bi sebebi varKan testi verin negatif çıkarsa kadın doğuma görünüm bence sağlık bu ertelemeyin
hayır ben yasamadımSiz yaşadınız mı yerleşme kanaması
Adet gibi parçalı bişey geliyor mu sadece akıntı suruntu gibi bişey miKızlar adetten 3 gün önce peçeteye pembe akıntı gibi bir şey gelmeye başladı ve 5 gündür devam ediyor peçeteye az az sürülüyor akıntı şeklinde, yerleşme kanaması mı yaşıyorummm yoksa 5 gün gelen akıntıdan sonra regli gelen oldu mu hiç çok korkuyorum var mı yok mu bilmiyorum göğüs hassasiyetim var ve arada bir kasığıma sancı girip kayboluyor 1 gün adet gecikmem var. Hastaneye gitsem ultrasonda belli olur mu ne olduğu?
Adet bildiğinizAdet gibi parçalı bişey geliyor mu sadece akıntı suruntu gibi bişey mi
Durumunuz nedir aynı şeyi yasiyorunKızlar adetten 3 gün önce peçeteye pembe akıntı gibi bir şey gelmeye başladı ve 5 gündür devam ediyor peçeteye az az sürülüyor akıntı şeklinde, yerleşme kanaması mı yaşıyorummm yoksa 5 gün gelen akıntıdan sonra regli gelen oldu mu hiç çok korkuyorum var mı yok mu bilmiyorum göğüs hassasiyetim var ve arada bir kasığıma sancı girip kayboluyor 1 gün adet gecikmem var. Hastaneye gitsem ultrasonda belli olur mu ne olduğu?