Yerleşme kanaması mı regl mi?

Böyle görseller atmak yasak. Uyarı yapsanız bile. Düşünsenize hiç tanımadığınız birinin salgısını , kanını görüyorsunuz durup dururken 😒

Ne kanaması bilmiyorum ama bence adet kanamasına benziyor.

Kızlar merhaba normal adet tarihim 21 nisandı fakat 3 gün bu sekilde lekelenmem oldu 2. Gün biraz daha yoğun geldi ama normal adet olduğum gibi değildi günlük ped kullandım sadece . Yerleşme mi adet mi sizce böyle bi durum yaşayanlar var mı
Bendeki Yerlesme kanaması sadece bir kere madeni para büyüklüğünde cok koyu kahverengi seklinde gelmısti..betam o gun 81 di.. Sızın tarıfınıze gore adet kanaması gıbı duruyor.. Test yapabilirsiniz varsa cıkar..

Eki Görüntüle 3057791 Kızlar merhaba normal adet tarihim 21 nisandı fakat 3 gün bu sekilde lekelenmem oldu 2. Gün biraz daha yoğun geldi ama normal adet olduğum gibi değildi günlük ped kullandım sadece . Yerleşme mi adet mi sizce böyle bi durum yaşayanlar var mı
Sağol abla iftarda yediklerimi çıkardım. sayenizde bulimia olucam ya öfff

Eki Görüntüle 3057791 Kızlar merhaba normal adet tarihim 21 nisandı fakat 3 gün bu sekilde lekelenmem oldu 2. Gün biraz daha yoğun geldi ama normal adet olduğum gibi değildi günlük ped kullandım sadece . Yerleşme mi adet mi sizce böyle bi durum yaşayanlar var mı
Pis misin nesin ya gerçekten utanmıyosundq

X