- 12 Ocak 2022
- 12
- 0
- 26
- Konu Sahibi hayat yaren
.
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kan verin canım yerleşme ise devamı gelmez azalarak biter. Ama hamileysen bir sıkıntı varsa progestan falan verebilirler. Belirtin var mı?Hanımlar reglım 12-13 ocakta olmam gerekiyordu geciktim gebelik testi yaptım birisi pozitif birisi negatif çıktı.Bugün çok hafif kanamam başladı ama pempe renkte gibi aranızda bilgi sahibi olanlar varsa yorum yapabilir mi Pazartesi kan testi vereceğim . Foto yükleyeceğim kusura bakmayın görüntü için
Daha az önce başladı bu akıntı regl mı oldum diye düşündüm açıkçası mide bulantım iştahsızlığım var çok fazlaKan verin canım yerleşme ise devamı gelmez azalarak biter. Ama hamileysen bir sıkıntı varsa progestan falan verebilirler. Belirtin var mı?
Canım kan ver hemen, kanda cıkar direk, inş hamilesindirDaha az önce başladı bu akıntı regl mı oldum diye düşündüm açıkçası mide bulantım iştahsızlığım var çok fazla
İnşallahCanım kan ver hemen, kanda cıkar direk, inş hamilesindir
Kuruduğunda Kahverengi oldu rengiHanımlar reglım 12-13 ocakta olmam gerekiyordu geciktim gebelik testi yaptım birisi pozitif birisi negatif çıktı.Bugün çok hafif kanamam başladı ama pempe renkte gibi aranızda bilgi sahibi olanlar varsa yorum yapabilir mi Pazartesi kan testi vereceğim . Foto yükleyeceğim kusura bakmayın görüntü için
İmplantasyon kanaması geçiren varsa yorum yapabilir mi diye yazsım en azından bilgi açısından bende bilmediğim içinKanlı peçeteye bakıp nasıl anlayabiliriz hamile olup olmadığınızı, gidip bir kan verin, tövbe estağfurullah.
İmplantasyon kanaması geçiren varsa yorum yapabilir mi diye yazsım en azından bilgi açısından bende bilmediğimizKanlı peçeteye bakıp nasıl anlayabiliriz hamile olup olmadığınızı, gidip bir kan verin, tövbe estağfurullah.
ayrıca kan vereceğim zatenKanlı peçeteye bakıp nasıl anlayabiliriz hamile olup olmadığınızı, gidip bir kan verin, tövbe estağfurullah.
Testlerini atar mısın canm bakalimHanımlar reglım 12-13 ocakta olmam gerekiyordu geciktim gebelik testi yaptım birisi pozitif birisi negatif çıktı.Bugün çok hafif kanamam başladı ama pempe renkte gibi aranızda bilgi sahibi olanlar varsa yorum yapabilir mi Pazartesi kan testi vereceğim .
Ben yaşadım üç damla kan denmeyecek kadar hafif pembesi peceteye geldi birde çamaşırı a 3 damla geldi öyle adet olur gibi bişey değil çok çok az oluyor pecetedeki açık pembe çamaşır daki kahve rengi idiİmplantasyon kanaması geçiren varsa yorum yapabilir mi diye yazsım en azından bilgi açısından bende bilmediğim için
Kan veriniz mi? Kanamanız durdu mu?İmplantasyon kanaması geçiren varsa yorum yapabilir mi diye yazsım en azından bilgi açısından bende bilmediğimiz
ayrıca kan vereceğim zaten